• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Hellebæk

Professionel gulvslibning giver det bedste resultat

Det er svært at komme udenom, at et nybehandlet gulv tilføjer noget godt til enhver boligs fremtoning. Det får rummene til at se flottere og mere velholdte ud for ikke at nævne, hvilken effekt en nysleben trappe kan have på gangen, hvor den har sit udspring. Er dit gulv begyndt at se trist og slidt ud? En rigtig god løsning kan være en gulvslibning, der er en god måde at forny et trægulv på. Og så kan det ovenikøbet være med til at gøre dit trægulv mere robust.

Måske har du selv overvejet at slibe dit trægulv og tænkt, at det umuligt kan være så svært. Men pas på, for langt de fleste erkender, at det flotteste og bedste resultat opnås ved at få et professionelt gulvfirma til at slibe og efterbehandle gulvet.

Vælger du GulvKanonen som din gulvsliber i Hellebæk, er du sikret et resultat, der opfylder dine ønsker og behov både i forhold til udseende og holdbarhed.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Du fortryder ikke et samarbejde med GulvKanonen

I kraft af vores landsdækkende service har vi allerede hjulpet rigtig mange kunder med at få deres gulvmoderniseringsopgaver løst i hele landet. Alle vores medarbejdere er uddannede og har de nødvendige kompetencer til at betjene vores slibe- og høvlemaskiner. Så er du sikker på et slutresultat, der er af højeste kvalitet. Men det er ikke kun ydelser som gulvafslibning og -afhøvling, som vi kan hjælpe dig med:

 • Afslibning af trapper, bordplader og træterrasser
 • Efterbehandling af trægulve

Som dit gulvfirma i Hellebæk er det ikke kun dit gulv, vi kan få til at se ud som var det nyt.  Vi kan også hjælpe med din trappe, bordplade eller træterrasse, der trænger til at blive renoveret – det er inklusive en efterbehandling, så du får et helt færdigt slutresultat. Det eneste du skal gøre, er at glæde dig over det endelige resultat og vores fordelagtige priser.

Vælg en erfaren gulvmand

Uanset om du har brug for en gulvsliber i Hellebæk eller et helt andet sted, så kan en af vores erfarne gulvfolk hjælpe dig med at løse opgaven på Sjælland. Vi går ikke på kompromis med hverken det udførte håndværk eller de anvendte materialer, hvilket er ensbetydende med, at du får et gulv, der opfylder dine behov og ønsker.

Hos GulvKanonen er professionel rådgivning en vigtig del af vores daglige ydelser til kunderne. Du vil derfor opleve, at vi gerne deler ud af vores faglige viden, så du står med de bedste forudsætninger for at vælge den gulvbehandling, der passer bedst til dit behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på din opgave

Gennem møderne med vores mange kunder ved vi, hvor svært det kan være at tage stilling til, hvilken behandling dit gulv skal have. Der er også mange muligheder, og det afhænger helt af dine behov og præferencer til både slidstyrke og udseende. Derfor assisterer vi dig gerne med rådgivning, hvis du har brug for hjælp til at vælge.

Tøv ikke med at kontakte os næste gang du har brug for en kompetent og erfaren gulvsliber i Hellebæk. Vi udarbejder altid et gratis tilbud, der er skræddersyet til din opgave, og sørger for, at du får en flot og solid løsning.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.