• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Højbjerg

Erfarent og kompetent gulvfirma

Er dit trægulv begyndt at se mere og mere slidt ud? Så er en gulvafslibning eller -afhøvling et godt og billigere alternativ til at lægge et helt nyt gulv. Ofte vil dit gulv kunne få et friskt, nyt udseende med en afslibning og efterfølgende overfladebehandling. Og er du i tvivl, er det altid en god idé at søge vejledning hos et erfarent og kompetent gulvfirma.

GulvKanonen er landsdækkende, så hvis du har brug for en gulvsliber i Højbjerg, er vi klar til at hjælpe dig. Vores erfarne medarbejdere har mange års erfaring inden for gulvbranchen, så de sørger for, at dit trægulv får en behandling, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og sikrer dig det slutresultat du ønsker.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Veludført gulvarbejde til dit behov

Som landsdækkende gulvfirma stræber vi efter glade kunder, og uanset hvilken af vores ydelser du får udført, er arbejdet dækket af tre års garanti.

Når du vælger at samarbejde med os, vil du opleve, at vi tager udgangspunkt i dine behov, når vi planlægger og udfører afslibningen og behandlingen af dit trægulv. Vores mange års erfaring gør, at vores medarbejdere har stærke kompetencer og hurtigt finder en behandling, der matcher dine behov, hvad enten det er et ønske om en slidstærk overflade, et lyst udseende trægulv eller begge dele.

Vores høje tilfredshedsscore på Trustpilot underbygger kvaliteten af vores udførte håndværk. De mange glade kundeanmeldelser og fordelene herunder gør os kvalificerede til at være dit foretrukne gulvfirma:

 • 10+ års brancheerfaring
 • Høj kvalitet og 3 års garanti på alle ydelser
 • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
 • Rådgivning med fokus på dine behov

Næste gang du skal have udført en gulvafslibning eller -afhøvling og har brug for en gulvsliber i Højbjerg, kan vi helt sikkert være behjælpelige. Vores kompetente medarbejdere sikrer dig en god og sikker proces med brug af professionelle håndværkere.

Flot gulvarbejde i Højbjerg og omegn

Har du brug for et professionelt gulvfirma i Højbjerg, kan én af vores lokale afdelinger tæt på dig hjælpe. Vi stiller kompetente og erfarne gulvfolk til rådighed, der sørger for veludført gulvarbejde med afsæt i dine behov. Har du brug for en gulvsliber udenfor Højbjerg eller andetsteds i Øst- eller Midtjylland, garanterer vi, at vi også kan hjælpe dig.

Udover en god og professionel arbejdsproces sørger vi også for, at du får et resultat, du kan få glæde af i mange år. Har du brug for inspiration eller rådgivning omkring efterbehandling eller, hvordan du udfører den daglige rengøring optimalt, hjælper vi gerne. Med GulvKanonen får du derfor mere end blot en gulvslibning, men også vejledning, der sikrer dig størst mulig glæde af dit nyslebne trægulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hos GulvKanonen er vi stolte af vores fag, og vi stræber efter at udføre hver opgave i højeste kvalitet. Det er med til at sikre dig, at du får korrekt og flot udført gulvarbejde, der opfylder dine ønsker.

Har du lyst til at vide mere om vores ydelser, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Mangler du en gulvsliber i Højbjerg, kan du naturligvis også få et gratis og uforpligtende tilbud til dine behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.