• +800 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Hvidovre

Dygtige gulvfolk har mange fordele

Godt håndværk, god service, brugbar rådgivning og et flot, nyslebet trægulv. Alle disse ting er faktisk mulige at få, hvis du bruger et professionelt gulvfirma til din næste gulvrenovering. Frem for at klare en slibning af dit gulv selv så er fordelene ved at bruge dygtige gulvfolk tydeligvis mange. Og du slipper endda for alle bekymringerne og de uforudsete problemer, når du overlader opgaven til erfarne fagfolk.

GulvKanonen har over 10 års erfaring med udførelse af gulvydelser, som afhøvling og afslibning af trægulve, samt mange glade kunder. Mangler du en dygtig gulvsliber i Hvidovre, er vi derfor et rigtig godt valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt arbejde giver glade kunder

Når du vælger GulvKanonen til at udføre professionelt gulvarbejde for dig, får du høj kvalitet på mange områder. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder i Hvidovre og resten af København – det har ført til en lang række positive anmeldelser af vores arbejde samt en høj tilfredshedsscore på Trustpilot. Og det synes vi er et fantastisk kvalitetsstempel for dét, vi kan levere.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du bør få slebet dine trægulve af os, kan du se flere fordele her:

 • Professionelt gulvarbejde med 3 års garanti
 • Gulve i høj kvalitet med fornyet slidstyrke
 • Efterbehandling, der viser træets bedste sider
 • Brugbar rådgivning fra erfarne fagfolk

Med GulvKanonen som dit gulvfirma i Hvidovre får du altså et stort udbytte. Vi går naturligvis meget op i at sikre et flot resultat, som du kan nyde synet af i mange år. Men for, at du kan få endnu mere glæde af dine nyslebne gulve, er god vedligeholdelse også vigtigt. Dette, og meget andet, kan vi vejlede dig om, så du føler, at du får mest værdi for pengene.

Rådgivning, der kan bruges

Som din gulvsliber i Hvidovre kan vi naturligvis få styr på dine slidte trægulve, så de igen kan fremstå flotte og stærke. Og har du brug for vores kompetencer andre steder i København eller på Sjælland, har vi lokale afdelinger, som hurtigt kan træde til.

Alle vores opgaver inkluderer en god dialog om dine behov. Måske har du børn eller kæledyr, så der er brug for en ekstra slidstærk overfladebehandling. Eller måske ønsker du et særligt udseende fra dit gulv, så det matcher indretningsstilen i dit hjem. Alt dette kan vi hjælpe dig med, så du får en løsning, der passer til dine ønsker.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få en god pris på gulvslibning

Med professionelle gulvfolk får du professionelle resultater. Og hvem ønsker ikke det, når det handler om de trægulve, du skal betræde i de næste mange år. Vælger du GulvKanonen som din gulvsliber i Hvidovre, får du den høje kvalitet, du drømmer om.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller, hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til din opgave, skal du endelig kontakte os. Udover mere viden så du nemmere kan tage en god beslutning, kan vi også give dig et uforpligtende og helt gratis tilbud på slibning af dit gulv, der er tilpasset til dine ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.