• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Ikast

Professionelt arbejde skaber stor glæde

Er dine trægulve gamle og slidte, bør du overveje en slibning af dit gulv. Det er både en billigere og nemmere løsning end at udskifte hele gulvet. Resultatet af en gulvslibning er et gulv, der ser ud som ny og udstråler styrke og holdbarhed. Der er altså mange positive udfald, hvis du vælger at få slebet dine gulve – dog får du størst mulig gevinst, hvis du vælger at bruge en professionel gulvsliber, der har erfaring og kompetencer til at udføre arbejdet optimalt.

Hos GulvKanonen får du ekspertise til en god pris. Vi har mere end 10 års erfaring med professionelle gulvydelser, så mangler du en kompetent gulvsliber i Ikast, er vi det oplagte valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

God service og godt gulvarbejde

GulvKanonen har 10+ års erfaring med slibning af trægulve. Vi er landsdækkende og har hjulpet mange kunder i hele Danmark. Vores lokale afdelinger har alle kompetente medarbejdere, der har mange års erfaring fra branchen. Og sammen med professionelle maskiner og materialer i den bedste kvalitet kan du være sikker på et godt resultat.

Med hjælp fra et professionelt gulvfirma får du garanti for veludført gulvarbejde – dette kan være svært, hvis du selv påbegynder et omfattende gør-det-selv-projekt. Så slip for besværet og bekymringerne ved at overlade opgaven til vores fagmænd. De er blot nogle af de mange fordele, du vil opleve, hvis du vælger os til din opgave:

 • Over 10 års brancheerfaring
 • Gulvarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
 • Rådgivning, der tager udgangspunkt i dit behov
 • Mange glade kunder og høj tilfredshed hos Trustpilot

Alt vores arbejde tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vil du gerne have et særligt udseende, der f.eks. fremhæver træets naturlige årer og struktur, kan vi sagtens klare dette. Og har du spørgsmål til den optimale rengøring af dit gulve, har vi også styr på dette. Så med os som dit gulvfirma i Ikast, får du god rådgivning og service.

Fagfolk sikrer gode løsninger

Fordelene ved at lade en professionel gulvmand afslibe og efterbehandle dit trægulv er mange. Glæden når arbejdet er afsluttet, og gulvet kan bruges igen, må siges at være højdepunktet. Og ved brug af fagfolk når du hurtigere i mål.

Med GulvKanonen som din gulvsliber i Ikast får du hjælp af erfarne gulvfolk. Hvis du har spørgsmål, kan vi naturligvis rådgive dig. Og har du brug for vores ydelser uden for Ikast, er det også muligt. Vi udfører gerne gulvarbejde i og omkring Ikast samt i resten af Midtjylland.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få professionel hjælp

Hos GulvKanonen er vi mere end klar til at hjælpe dig med din gulvopgave. Ønsker du flotte, nyslebne trægulve, kan vi sikre dig netop dette. Så søger du en professionel gulvsliber i Ikast, er du velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Og vi giver dig også gerne et uforpligtende og helt gratis tilbud på en afslibning og efterbehandling, så du igen kan nyde synet af et flot trægulv.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.