• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Kalundborg

Få fornyede og holdbare gulve

Hvis dit trægulv begynder at se trist ud, er det måske tid til en fornyelse? Måske tænker du, at det lyder uoverskueligt og dyrt, og at det sikkert er ensbetydende med, at du er nødt til at lægge helt nyt gulv. Men det behøver slet ikke være så omfattende. Størstedelen af alle trægulve kan med en gulvslibning få et helt nyt udseende, der samtidig er med til at styrke gulvets holdbarhed.

En gulvslibning er en relativ let opgave at gå til og udføre for et professionelt gulvfirma. De har erfaringen og den håndværksmæssige kunnen til at udføre opgaven med et professionelt resultat til følge. Derfor er det klart en fordel for dig at vælge et samarbejde med en erfaren gulvsliber i Kalundborg, når du gerne vil have moderniseret dit gulv. Og hos GulvKanonen er vi klar til at hjælpe dig med netop dette.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionel gulvslibning af erfarne fagfolk

GulvKanonen er et professionelt gulvfirma med landsdækkende service. Vi har over 10 års erfaring med professionelle gulvydelser, da gulvslibning- og afhøvling er vores speciale.

Alle vores medarbejdere er faguddannede og i besiddelse af de nødvendige kompetencer til at kunne betjene vores slibemaskiner. Så får du det bedst tænkelige resultat, når du vælger et samarbejde med os. Af forskellige fordele som du vil opleve, når vi skal udføre en gulvslibning hos dig, kan vi nævne følgende:

 • Udgangspunkt i dine ønsker og behov
 • Gulvarbejde i høj kvalitet udført af erfarne gulvfolk
 • Kompetent inspiration og rådgivning samt god service
 • Tilbud der er skræddersyet til din opgave
 • Fordelagtige priser

Ønsker du dig et holdbart og flot resultat, som du og familien kan have glæde af i mange år frem, har du fundet en topkvalificeret gulvsliber i Kalundborg, hvis du vælger os. Uanset opgavens omfang tager vi altid udgangspunkt i kundens ønsker, for vi tror på, at et godt samarbejde udgør grundlaget for det bedste resultat.

Stor tilfredshed med vores arbejde

Med vores landsdækkende service har vi allerede udført gulvarbejde for mange kunder i hele landet. Og ud fra de mange positive kundeanmeldelser på Trustpilot, synes vores kunder, at vi er gode til vores arbejde. Derfor fortsætter vi også med at levere både gulvydelser og ikke mindst rådgivning, der er gennemsyret af høj faglighed og medfører flotte resultater. Så du kan roligt sparre med os, hvis du er i tvivl om valget af efterbehandling til dit gulv.

Har du brug for et erfarent gulvfirma i Kalundborg eller et andet sted på Sjælland, er GulvKanonen det bedste valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på din opgave

Måske har du allerede bestemt dig for, at du har brug for en kompetent gulvsliber i Kalundborg til at forny dit gulv. Måske har du brug for inspiration og rådgivning omkring, hvilken efterbehandling, der kan give dit trægulv det mest naturlige udseende. Vi kan hjælpe med det hele.

Hos os er standardløsninger ikke en mulighed, for hvert gulv er forskelligt og kræver forskellige behandlinger, så de igen kan fremstå som nye. Så kontakter du GulvKanonen, får du et gratis og uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til lige nøjagtig din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.