• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Karlslunde

Professionel gulvslibning med stor glæde

Er ridserne i gulvet blevet mere tydelige, eller er du begyndt at stirre dig blind på dem, fordi du ved de er der? Uanset om dit gulv har skrammer eller et trist og slidt udseende, er der en god og billig løsning til at forny dit gulvs udseende og holdbarhed.

En gulvslibning kan fjerne det øverste, slidte lag på gulvet og sørge for, at der kommer en flot, ny og ensartet overflade. Det gode ved en gulvslibning er også, at du langt hen ad vejen selv kan have indflydelse på dit gulvs udseende.

Hvis du synes det er svært at vælge den rigtige efterbehandling, kan vores erfarne gulvsliber i Karlslunde rådgive dig. Hos GulvKanonen er vi nemlig specialister i gulvslibning og -afhøvling, og med over 10 års erfaring med fornyelse af danskernes trægulve, har vi stor ekspertise. Du kan derfor roligt overlade dit gulv til os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvslibning og efterbehandling til flere behov

Uanset om du har en gulvopgave, der omfatter renovering af alle gulvene i et parcelhus, eller om det er et gulv i en etværelses lejlighed, så har vi en gulvsliber i Karlslunde, der kan hjælpe med opgaven. Med vores store faglige viden og gode håndværkmæssige evner, er vi et godt valg som dit professionelle gulvfirma, og det er der flere, gode grunde til:

 • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
 • Gulvarbejde, der tilpasses til dit behov
 • Høj kvalitet og professionel rådgivning
 • 3 års garanti på alt arbejde

Når du vælger GulvKanonen til at udføre din gulvopgave, er du sikker på at få gulvslibning til en god pris. Hos os er der nemlig ingen standardløsninger, da vores erfaring siger os, at ikke to gulve er ens og  har brug for den samme behandling. Det betyder, at du kun betaler for de gulvydelser, du får leveret.

Ekspertrådgivning i Karlslunde

Har du brug for en gulvsliber på Sjælland, kan GulvKanonen hjælpe, uanset om du har brug for en gulvsliber i Karlslunde, Vallensbæk Strand eller et andet sted. Med vores landsdækkende gulvservice og store viden, der danner grundlaget for god rådgivning til vores kunder, kan du trygt vælge os som dit professionelle gulvfirma.

Selvom vores speciale er slibning og afhøvling af trægulve, tilbyder vi også andre ydelser, der omfatter renovering af din trappe i forgangen, din bordplade i køkkenet eller din træterrasse i haven. Vi kan både udføre slibning og efterbehandling, så der giver et nyt og friskt udseende til dit hjem.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt din gulvsliber og få et gratis tilbud

Vil du gerne have et uforpligtende, tilpasset tilbud på din opgave? Vi er klar til, at du kontakter os, og uanset om du har brug for at få renoveret din trappe eller afslebet dit køkkengulv, er vores gulvsliber i Karlslunde klar til at hjælpe dig. Det er din sikkerhed for, at du får et fornyet gulv, der opfylder dine behov til udseendet og slidstyrken.

Vi leverer et produkt, der er gennemsyret af kvalitet i både udførelsen og de anvendte materialer. Det eneste du skal gøre er at nyde resultat i de næste mange år.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.