• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Køge

Professionelt gulvarbejde fra erfarne folk

Skal du bruge en professionel gulvsliber i Køge, så du igen kan nyde synet af et flot trægulv, der ser sundt og stærkt ud? Med hjælp fra GulvKanonen får du kompetent assistance fra dygtige gulvfolk, der renoverer trægulve hver eneste dag. Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen og har hjulpet kunder i hele Danmark – derfor kan vi sikre dig de flotte trægulve, du drømmer om.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Stor glæde ved vores udførte arbejde

Vælger du GulvKanonen som dit gulvfirma i Køge eller et andet sted på Sjælland, kan du se frem til nyslebne trægulve, der er flotte og slidstærke og forbliver sådan i mange år.

At vi kan udføre gulvarbejde med flotte resultater til følge, er ikke blot noget vi siger – det siger vores mange kunder. Vores høje tilfredshedsscore på Trustpilot er f.eks. baseret på mange positive anmeldelser af os og vores udførte arbejde fra glade kunder. Og det der er flere grunde til:

 • 10+ års erfaring fra gulvbranchen
 • Uddannede gulvfolk og professionelle maskiner
 • Gulvarbejde i høj kvalitet til dit behov
 • God rådgivning og 3 års garanti på alt arbejde

Når du vælger os til at give dine slidte trægulve nyt liv og et flottere udseende, kan du regne med os. Vi går meget op i at identificere dine ønsker til dit kommende trægulv, så du får mest værdi for pengene, men naturligvis også et trægulv, der passer til dig og din livsstil. Vores dygtige gulvfolk er din garanti og sikkerhed for et resultat, som du kan få glæde af i mange år.

Rådgivning du kan bruge

GulvKanonen tilbyder professionelle gulvydelser i hele Danmark. Vi har lokale afdelinger med dygtige gulvfolk, der har mange års erfaring med opgaver som din. Der er altså sikkerhed for godt håndværk, som er tilpasset til dine ønsker og behov.

Vi går desuden meget op i god service og brugbar rådgivning, uanset hvor i landet vi hjælper vores kunder. Når du vælger os som din gulvsliber i Køge eller et andet sted på Sjælland, udfører vi ikke blot den opgave, der bestilles. Vi forsøger også at sikre dig den bedste løsning – f.eks. ved at forstå dine behov, så vi kan hjælpe med spørgsmål som disse:

 • Skal jeg vælge afhøvling, afslibning eller letslibning?
 • Hvilken efterbehandling passer til mit gulv?
 • Hvordan udfører jeg den bedste rengøring af mit gulv?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud til dine behov

Uanset om du skal bruge professionel hjælp til slibning af et trægulv i hjemmet, sommerhuset eller et helt tredje sted, så har vi de rette folk med de rette kompetencer til opgaven. Med GulvKanonen som din gulvsliber i Køge kan du føle dig tryg fra start til slut.

Kontakt os endelig for at høre mere om os, og hvordan vi kan sikre dig et nyslebet trægulv, der er flot og stærkt, så du kan få glæde af det i mange år. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på gulvslibning, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.