• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Lejre

Ønsker du flotte, slidstærke trægulve?

Trægulve i boligens centrale rum som gangen, køkkenet og stuen er mere udsatte for dagligt slid. Derfor oplever du måske også, at dine gulve er begyndt at se trist og slidte ud. Måske er der ligefrem kommet ridser og skrammer i overfladen. Hvis du har overvejet om en gulvslibning vil være en god løsning til at forny dine gulve, er du godt på vej. En gulvslibning er nemlig et godt og billigt alternativ til et helt nyt gulv.

Vælger du at få en professionel gulvsliber i Lejre til at udføre din gulvrenoveringsopgave, er du sikker på at få et resultat, du kan glædes over. GulvKanonen er specialist i gulvslibninger og -afhøvlinger og med sine mere end 10 års erfaring fra branchen, kan vi sikre, at dit gulv er i trygge hænder hos os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordele ved at vælge en professionel gulvsliber

Langt de fleste vælger at få et professionelt gulvfirma til at udføre slibningen af deres trægulv, hvilket der er gode grunde til:

 • Færre bekymringer og uforudsete problemer
 • Professionel rådgivning i hele processen
 • Erfarne gulvfolk og professionelt udstyr
 • Større sikkerhed og tryghed for godt håndværk
 • Garanti på det udførte arbejde

I kraft af GulvKanonens landsdækkende service har vi stor ekspertise og erfaring med at renovere folks trægulve i hele landet. Og vi har altid plads til flere glade kunder. Vi har med sikkerhed en erfaren gulvsliber i Lejre, der kan forny dit gulv, så det ser ud som nyt. Vores landsdækkende gulvservice er nemlig med til at sikre, at vores medarbejdere befinder sig lokalt i landet, hvor der er brug for dem.

Fælles for vores kompetente gulvslibere er, at de altid tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov, når de skal udføre en ny arbejdsopgave. Det er din garanti for, at du får et trægulv, der opfylder dine ønsker – og så får du også tre års garanti på dit nyslebne gulv.

Få professionel rådgivning

Hvad enten du har brug for en erfaren gulvsliber i Lejre, København eller et helt tredje sted på Sjælland, så har GulvKanonen dygtige medarbejdere, der kan hjælpe med din renoveringsopgave. Men det er ikke kun udførelsen af en gulvslibning eller en gulvafhøvling, vi kan hjælpe med. Er din viden om behandling af trægulve begrænset, kan du altid søge råd og vejledning hos vores uddannede gulvslibere. Vi er klar til at inspirere og rådgive dig i, hvordan du får det bedste ud af dit trægulv, og vi garanterer, at du får en pris, der er til at betale.

Udover professionel rådgivning kan du være sikker på, at vores medarbejdere finder den mest holdbare og professionelle løsning, når de forsøger at opfylde dine gulvønsker. Du kan derfor være sikker på at få et slutresultat, der emmer af høj kvalitet, både hvad angår det udførte håndværk, men også de anvendte materialer.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et uforpligtende tilbud på gulvslibning

Hos GulvKanonen er det ikke kun gulvslibninger og afhøvlinger, vi udfører. Har du en bordplade, en trappe eller en træterrasse, der trænger til at blive fornyet med en afslibning og efterbehandling, kan vi også sagtens klare dette. Uanset opgavens omfang og geografiske placering har vi en erfaren medarbejder, der kan tage sig af din opgave.

Næste gang du har brug for et gulvfirma i Lejre, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi udarbejder altid et gratis tilbud, så du er sikker på at undgå uforudsete ekstraomkostninger, og vi afklarer selvfølgelig, hvilken behandling, der er mest velegnet til dit gulv ud fra dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.