• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Løgstør

Få flotte gulve med GulvKanonen

Synes du, at dit trægulv har mistet det flotte udtryk, som det engang havde? Måske har du tilmed hund eller kat i hjemmet, hvilket også sætter sine naturlige og synlige slidspor. Du behøver dog ikke at udskifte gulvet – i stedet skal du overveje at få hjælp af en erfaren gulvsliber i Løgstør.

GulvKanonen har kun kompetente medarbejdere med den nødvendige viden og erfaring til at få dit gulv til at se ud, som var det nyt igen. Vi har i mere end 10 år udført renoveringer af trægulve, og vi ved, at ikke to gulve kræver den samme behandling for at få det ønskede udtryk.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ekspertarbejde forlænger gulvets levetid

Hvis du skal bruge en dygtig og grundig gulvsliber i Løgstør, der kan hjælpe med at forny dit gulv, kan du trygt vælge os. Vi leverer nemlig altid resultater i højeste kvalitet, og vi holder, hvad vi lover. Det er vores kunder enige med os i, hvilket bare er nogle af grundene til vores mange positive kundeanmeldelser og høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot:

 • Undgå bekymringer og uforudsete problemer
 • Få professionel vejledning under hele processen
 • Lad erfarne gulvfolk med professionelt udstyr klare opgaven
 • Få større sikkerhed og tryghed for godt håndværk
 • Få 3 års garanti på det udførte arbejde

Vil du gerne have professionel hjælp til din opgave, hvor du er sikker på at få en tryg og professionel proces og et resultat, du kan have glæde af i mange år, så er vi det rigtige valg.

Rådgivning til dit behov

Du kan trygt overlade dit gulv til os. Vi er stolte af vores fag, og vi sætter en ære i at levere nyslebne gulve i bedste kvalitet. Vi er så sikre på kvaliteten af vores håndværk, at du altid får tre års garanti på vores udførte arbejde, hvilket ikke koster ekstra. Vi leverer godt håndværk til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Udover, at godt håndværk er en naturlig del af vores arbejde, vil du opleve at professionel rådgivning er en lige så vigtig del af vores job. Vi hjælper dagligt kunder i hele landet med at vælge den mest velegnede behandling til deres gulv, og ofte er det spørgsmål, som disse vi svarer på:

 • Bør jeg afslibe eller afhøvle mit gulv?
 • Hvilken efterbehandling giver den mest holdbare overflade?
 • Hvordan skal jeg rengøre mit gulv?

Har du spørgsmål, du gerne vil have svar på, skal du ikke fortvivle. Vi kan hjælpe med en dygtig gulvsliber i Løgstør eller et helt andet sted i Jylland, for vi har landsdækkende service.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på professionel gulvslibning

Vil du gerne have hjælp af et kompetent gulvfirma i Løgstør til din renovering? Så giv os et kald eller send en mail. Vores store erfaring, er din garanti for et nybehandlet gulv, som du får glæde af i mange år.

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere om vore gulvydelser, er vi altid klar på en snak. Vi sørger også gerne for, at du får et gratis tilbud, på slibning og efterbehandling af dit gulv. Det bringer dig et skridt tættere på at få flotte og robuste gulve.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.