• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Jylland

Gulvsliber med 10+ års erfaring

Med et professionelt gulvfirma kan du være sikker på at få en afslibning af dit trægulv, der skaber et optimalt resultat som du kan få glæde af i mange år. Professionelle gulvfolks ekspertise og erfaring er nemlig en garanti for, at gulvarbejdet udføres bedst muligt og, at der samtidig tages højde for dine specifikke ønsker og behov.

GulvKanonen har over 10 års erfaring fra gulvbranchen og mange glade kunder. Vi er et landsdækkende gulvfirma, der tilbyder gulvydelser i høj kvalitet, så mangler du en gulvsliber i Jylland, er vi et rigtig godt valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved GulvKanonen

GulvKanonen udfører professionelt gulvarbejde i hele Danmark. Vi har hjulpet vores kunder med mange forskellige gulvopgaver; store som små, enkle og komplicerede. Med brug af erfarne gulvfolk og professionelle maskiner får du og alle vore andre kunder flotte trægulve med stor styrke og holdbarhed, så de kan skabe glæde i mange år.

Når du skal bruge et gulvfirma i Jylland og vælger os til din opgave er der mange fordele, der automatisk følger med:

 • Mere end 10 års erfaring
 • Fokus på dine behov og ønsker
 • Professionelt udstyr og erfarne gulvfolk
 • Høj kvalitet og 3 års garanti på alt arbejde

Fordelene ved at bruge os er altså mange. Det har vores kunder også oplevet, hvilket betyder, at vi har en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot. Det er vi naturligvis stolte af, men det skyldes også vores hårde arbejde og store fokus på at yde god service ved enhver opgave.

Høj kvalitet fra jyske gulvfolk

Hos GulvKanonen er det vigtigt for os, at vores kunder får professionel hjælp og rådgivning. Vi kan naturligvis tage os af afslibningen af dit gulv, men har du brug for gode råd før, under og efter arbejdet, er det noget vi også gerne hjælper med.

Hvis du er i tvivl om, hvilken efterbehandling dine trægulve skal have i forhold til dine behov, kan vi bidrage med god vejledning. Og har du spørgsmål til, hvordan du holder dine nyslebne trægulve flotte og stærke, kan vi også give gode råd om rengøring og vedligeholdelse. Kort og godt – vi hjælper dig bedst muligt.

Vi ønsker at være din foretrukne gulvsliber i Jylland. Som et landsdækkende gulvfirma kan vores lokale afdelinger derfor hjælpe dig, uanset om din opgave er i Aarhus, Aalborg, Kolding eller et helt fjerde sted. Og uanset hvilke gulvfolk, der hjælper dig, kan du regne med høj kvalitet og god service.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et godt tilbud

Hvis du ønsker flotte trægulve i dit hjem, der både er flotte og stærke, har du brug for professionel assistance. Vælger du GulvKanonen som din partner er du allerede rigtig godt på vej.

Kontakt os gerne og hør mere om vores ydelser og, hvorfor du skal vælge os som din foretrukne gulvsliber i Jylland. Du er også meget velkommen til at få et gratis tilbud på slibning af dine trægulve – naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker, så du bliver så tilfreds som muligt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.