• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Dronninglund

Professionelt mandskab til dine gulve

Slidt trægulv med mange år på bagen? Store hakker og ridser eller grimme pletter og misfarvninger? Ja, der kan være flere grunde til, at du overvejer at få slebet dine trægulve, så de igen kan fremstå flotte og bedre kan modstå hverdagens mange aktiviteter.

GulvKanonen tilbyder gulvafslibning til private og virksomheder. Så mangler du en professionel gulvsliber i Dronninglund eller omegn, så har vi mandskabet, der kan sikre dig en flot løsning til en god pris, der samtidig har mange års holdbarhed. Det kræver blot, at du kontakter os og vores dygtige gulvfolk.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Godt gulvarbejde til dine behov

GulvKanonen har mere end 10 års erfaring med renovering af trægulve. Vi afhøvler, sliber og efterbehandler trægulve med hjælp fra erfarne gulvmænd med professionelle maskiner og materialer.

Derudover hjælper vi også kunder i Jylland og resten af Danmark med slibning af trapper, terrasser og bordplader – mulighederne for godt håndværk er altså mange, uanset om du bor i Dronninglund eller ej.

Som din gulvsliber i Dronninglund kan du stole på, at vi leverer godt gulvarbejde med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Med god kommunikation og klare forventninger til opgaven og det endelige resultat sikrer vi de bedste løsninger – men det er ikke de eneste fordele ved os:

 • Gulvarbejde i høj kvalitet inkl. 3 års garanti
 • 10+ års erfaring fra gulvbranchen
 • Rådgivning og vejledning til dine behov
 • Et skræddersyet tilbud til din opgave
 • Tryghed og sikkerhed for godt håndværk

Få gode råd fra dygtige fagfolk

Hos GulvKanonen er du altid i kontakt med dygtige fagfolk, der kan rådgive dig, så du får mere viden om dine gulve, din opgave og dine muligheder. Vi hjælper dagligt kunder i hele landet, når de har spørgsmål eller er i tvivl om noget i forbindelse med en slibeopgave. Vi svarer f.eks. spørgsmål som disse:

 • Skal mit gulv afhøvles eller afslibes?
 • Skal jeg vælge lak, lud eller olie til gulvet?
 • Skal jeg bruge særlige rengøringsmidler?
 • Hvor mange år holder mit nyslebne gulv?

Spørgsmål er der som regel mange af, men vores dygtige folk har heldigvis forstand på gulvarbejde, og hvad du kan gøre for at få mest muligt ud af det endelige resultat. Det er også derfor, at vi har fået mange positive anmeldelser på Trustpilot fra vores kunder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud

Skal du have renoveret dit trægulv i hjemmet, virksomheden eller et helt tredje sted? GulvKanonens erfarne folk er klar til opgaven og har kompetencerne til at sikre dig et resultat, du bliver rigtig glad for. Derfor kan du uden problemer kontakte os, hvis du mangler en gulvsliber i Dronninglund.

Det første skridt kræver, at du kontakter os, så vi sammen kan vurdere dine behov. Herefter får du et gratis tilbud på din opgave, der er skræddersyet, så det matcher dine ønsker til gulvets udseende, slidstyrke og holdbarhed. I sidste ende kan du regne med en masse værdi for pengene. Så skal vi hjælpe dig med dine gulve?

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.