• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Skærbæk

Skal dit trægulv være flot igen?

Går du med salgstanker for huset eller lejligheden? Eller ønsker du blot at give dit hjem et synligt løft? Uanset hvad der er til grund for, at du overvejer en gulvafslibning, så får du det ønskede resultat med hjælp fra kompetente fagfolk.

GulvKanonen er specialister i slibning og efterbehandling af trægulve. Mangler du en dygtig gulvsliber i Skærbæk med mange års erfaring fra branchen, er vi et rigtig godt valg. Vi har nemlig hjulpet mange kunder i samme situation som dig med at få et flot og stærkt trægulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Andre fordele end blot prisen

Hos GulvKanonen får du renovering af trægulve til gode priser – vi gør nemlig meget ud af at sikre, at vores kunder får en masse værdi ud af vores samarbejde. Det gælder både i form af selve gulvarbejdet, men også vores rådgivning og service samt garanti på det udførte arbejde.

Hvis du har brug for en gulvsliber i Skærbæk, så er det vigtigt, at du ikke kun tjekker prisen. Der er nemlig andre ting, som du også bør tage med i overvejelserne, så du tager det bedste valg. Bruger gulvfirmaet professionelle maskiner og materialer i den bedste kvalitet? Er det kompetente folk, der klarer opgaven? Og er der garanti på det udførte arbejde?

Hos GulvKanonen får du det hele med i pakken – og mere endda:

 • Dygtige gulvfolk med 10+ års erfaring
 • Rådgivning, der er tilpasset til dine behov
 • Et skræddersyet tilbud med 3 års garanti
 • Høj kundetilfredshed på Trustpilot
 • Større tryghed for veludført håndværk

Få gode råd med på vejen

Når du får dit trægulv slebet og efterbehandlet, er det vigtigt, at det matcher dine ønsker og behov. Det skal selvfølgelig se smukt ud og have styrke til at klare hverdagens aktiviteter, men det er også vigtigt, at du passer godt på det, så det bevarer sine styrker i mange år.

Hos GulvKanonen har vi mange års erfaring med gulvslibning. Men vi har også stor viden på området, som vi kan give videre til vores kunder. Du kan f.eks. få svar på klassiske spørgsmål som disse:

 • Skal mit gulve afhøvles, afslibes eller blot finslibes?
 • Skal jeg vælge lud, lak eller olie til mine gulve?
 • Skal jeg gøre det nyslebne gulve rent på en bestemt måde?

Der kan være mange spørgsmål. Så når du skal bruge en gulvsliber i Skærbæk eller et andet sted i Jylland, er det vigtigt, at du vælger et firma, der også kan vejlede dig optimalt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp fra specialister

Hos GulvKanonen sætter vi en ære i vores arbejde. Derfor kan du også regne med os, når vi siger, at vi leverer professionelt gulvarbejde, der sikrer dig et flot og slidstærkt trægulv, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os, hvis du ønsker hjælp i Skærbæk fra et gulvfirma med stærke kompetencer og erfarne specialister. Vi sikrer dig det resultat, du går og drømmer om. Og det hele starter ud med et gratis tilbud på din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.