• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Vamdrup

Dansk gulvfirma med stor erfaring

GulvKanonen er et dansk gulvfirma, der tilbyder professionelle gulvydelser til private og erhverv. Vi har mere end 10 års erfaring med renovering af trægulve, der skaber flotte, holdbare resultater.

Som din gulvsliber i Vamdrup får du professionel hjælp fra dygtige gulvfolk med solide kompetencer inden for slibning af gulve. Med mange veludførte projekter og glade kunder mener vi selv, at vi er et rigtig godt match, når der skal leveres flotte, nyslebne trægulve. Så skal vi hjælpe dig, så du igen kan få et flot, slidstærkt og indbydende trægulv?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Flere grunde til at vælge os

GulvKanonen udfører gulvslibning i hele Danmark. Vi har haft små og store opgaver, der alle har ført til holdbare resultater. Og udgangspunktet er selvfølgelig altid kundernes ønsker og behov, da det skaber størst glæde og værdi af vores udførte arbejde.

Hvis du mangler en dygtig gulvsliber i Vamdrup, skal du ikke blot se på prisen på din opgave. Der er nemlig mange andre ting, som også er værd at vide. Hos GulvKanonen gør vi blandt andet meget for, at du får god service og brugbar rådgivning – men der er også andre fordele ved os:

 • Større tryghed for veludført håndværk
 • Mere end 10 års erfaring som gulvslibere
 • Gulvarbejde i høj kvalitet inkl. 3 års garanti
 • Dygtige gulvfolk med professionelle maskiner
 • Et gratis tilbud, der tilpasses til dine ønsker

Der er mange grunde til at vælge GulvKanonen, næste gang du skal have renoveret dine gulve. Med mere end 10 år i branchen har vi fået et godt omdømme, hvilket også er grunden til, at vi har mange positive kundeanmeldelser og en høj tilfredshed på Trustpilot. Så du kan være helt tryg med os bag slibemaskinerne.

Få godt håndværk i Vamdrup

GulvKanonen er et landsdækkende firma med specialie i gulvafslibning. Skal du have hjælp til en opgave i Vamdrup, kan vores dygtige folk naturligvis hjælpe dig. Og skal du bruge hjælp andre steder i Jylland, er det også noget, vi kan klare.

Vi tilbyder ikke kun afslibning af gulve, men kan også klare slibning og efterbehandling af trapper, terrasser og bordplader. Så der er mange muligheder for godt håndværk – og du får naturligvis det hele til gode priser.

Udover vores udførte arbejde får du også kompetent og brugbar rådgivning. Vi kan f.eks. svare på spørgsmål som disse:

 • Har jeg brug for afhøvling, afslibning eller finslibning?
 • Hvilken efterbehandling passer til mine gulve?
 • Skal jeg rengøre gulvene på en bestemt måde?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mangler du en dygtig gulvsliber?

Hvis du er på jagt efter en dygtig og prisvenlig gulvsliber i Vamdrup, får du stærke resultater med GulvKanonen. Over 10 års erfaring i faget, mange udførte opgaver og et højt serviceniveau er nogle af de grunde, vi gerne vil fremhæve, så du føler dig mere tryg og sikker.

Så giv os et kald i dag, så vi kan fortælle dig mere om os og vores kompetencer – du kan selvfølgelig også få et skræddersyet tilbud til din opgave, der tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.