• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Ålbæk

Dansk gulvarbejde i høj kvalitet

Skal du have slebet trægulvet i dit hjem? Hvis dit gulv er blevet slidt eller har pletter eller misfarvninger, og du derfor er på jagt efter en gulvsliber i Ålbæk, så er du kommet til det rette sted.

GulvKanonen er et dansk gulvfirma med speciale i slibning og efterbehandling af trægulve. Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen og har hjulpet kunder i Nordjylland og resten af Danmark. Skal du bruge kompetente folk, der kan matche dine ønsker med det udførte arbejde, så kan du trygt kontakte os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få stor værdi for en god pris

GulvKanonen tilbyder renovering af gulve til private og erhvervskunder i hele Danmark. Hos os er høj kvalitet, værdifuld service og gode priser standard – derfor kan du uden problemer bruge os, hvis du mangler en dygtig gulvsliber i Ålbæk.

Der er garanti for godt håndværk, når vores erfarne gulvfolk sendes ud på opgaver i Jylland og resten af landet. Med landsdækkende gulvservice har vi prøvet mange forskellige typer af opgaver, hvilket er en klar fordel for dig. Men der er også andre fordele ved at gøre brug af os:

 • 10+ års erfaring med gulvslibning
 • Slip for bekymringer og uforudsete problemer
 • Høj kvalitet, der inkluderer 3 års garanti
 • Professionelt udstyr og god rådgivning
 • Et skræddersyet tilbud til din opgave

Der er mange grunde til at vælge et professionelt gulvfirma som GulvKanonen – sikkerhed, tryghed og garanti på det udførte arbejde For pris er ikke alt, selvom det selvfølgelig er en væsentlig del af beslutningen.. Det er vigtige ting at tænke på, når du skal finde et firma, der kan hjælpe dig.

Få gode råd med på vejen

Hos GulvKanonen er gode råd ikke dyre – tværtimod. Vi giver gerne gode råd og brugbar vejledning gratis med oven i det udførte arbejde. Så når du bruger vores dygtige folk til dine gulve, får du både veludført arbejde og værdifulde råd om emner som dise:

 • Behov for afhøvling eller afslibning
 • Valg af efterbehandling
 • Gode råd til gulvrengøring

Vi ser vores erfaring og viden som en mulighed for at give dig og vores andre kunder yderligere værdi for pengene. Det er sikkert også af den grund, at vi har en høj tilfredshedsscore på Trustpilot, hvilket er et klart eksempel på vores evne til at levere gulvydelser med fokus på kundernes ønsker og behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal du have flotte trægulve?

Søger du en dygtig gulvsliber i Ålbæk, der kan sikre dig de trægulve, du går og drømmer om? Med GulvKanonen er din vej til nyslebne trægulve kort – derfor synes vi, at du skal tage kontakt til os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi har både erfaring og ekspertise til at hjælpe dig, så dine gulve igen kan se ud som nye, og du kan få glæde af dem i længere tid. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre i processen.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.