• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Hanstholm

Få et smukt trægulv igen

Tænker du nogle gange tilbage på den gang, hvor trægulvet i dit hjem eller sommerhus så smukt, sundt og stærkt ud? Så er det vidst på tide, at du gør noget ved det, så dit gulv igen kan skabe glæde og smil på læben. Du skal blot i kontakt med et professionelt gulvfirma.

Med hjælp fra GulvKanonen får du en gulvsliber i Hanstholm, der sikrer dig godt håndværk fra dygtige gulvmænd med professionelle maskiner og materialer. Vi har hjulpet danskere med gulvafslibning i over 10 år, hvilket har skabt mange flotte resultater og glade kunder. Skal vi også hjælpe dig med en gulvopgave i eller omkring Hanstholm?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange grunde til at vælge os

GulvKanonen er specialister i slibning og efterbehandling af gulve til både private og ervherv. Vi har hjulpet adskillige kunder i Jylland og resten af Danmark, hvilket har givet os en masse positive anmeldelser på Trustpilot. Så mangler du en solid grund til at vælge os, så skal du blot læse de mange flotte bedømmelser fra tidligere kunder.

Når du søger efter en gulvsliber i Hanstholm, skal du selvfølgelig vurdere ud fra mange forskellige ting. Pris, ekspertise og service er blot nogle af dem. Men hos GulvKanonen er der i hvert fald mange fordele, som du får med i pakken:

 • Professionelt håndværk inkl. 3 års garanti
 • Mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen
 • Rådgivning med fokus på dine behov
 • Et godt, skræddersyet tilbud til din opgave

Når du vælger os til at renovere dine trægulve, så slipper du både for bekymringer om udførelsen af opgaven, men også ekstra udgifter, da du får et godt tilbud med en fast pris. Der er altså mange grunde til at vælge os, hvis du ønsker professionelt gulvarbejde.

Få gode råd til dine behov

Hos GulvKanonen ved vi, at det ikke er alle vores kunder, der har kendskab til trægulve – hverken til valget af efterbehandling eller den optimale rengøring og vedligeholdelse af gulvene.

Derfor kan vi hjælp dig og alle andre med gode råd om lidt af hvert. I sidste ende får du mere glæde af dine nyslebne gulve, hvis du ved lidt mere om dem. Vi svarer f.eks. på spørgsmål eller kommer med inspiration inden for emner som disse:

 • Skal dit gulve afhøvles eller blot afslibes?
 • Skal dit gulv have lak eller olie som efterbehandling?
 • Skal du gøre gulvet rent på en bestemt måde?

Der kan være mange spørgsmål. Men vi har den nødvendige viden og erfaring til at hjælpe dig, så du får en stærk løsning, der skaber glæde i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal du have kompetent hjælp?

Skal dit gulv renoveres af erfarne gulvfolk, så har vi de helt rette personer til opgaven. Hos GulvKanonen får du nemlig gulvarbejde i høj kvalitet, der udføres af faglærte gulvmænd med mange års erfaring.

Som din gulvsliber i Hanstholm kan du være helt sikker på at få professionelt gulvarbejde til gode priser, som hverken ødelægger budgettet eller dit humør. Så kontakt os og hør mere – vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, der skræddersyes til dine ønsker og krav.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.