• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Aars

Få nyt gulv med en gulvslibning

Overvejer du at få fornyet dit trægulv? Så lad GulvKanonen hjælpe med en gulvsliber i Aars. Træ er uden tvivl det flotteste materiale til et gulv, uanset om det er et gulv i et mindre hjem eller et stort kontorlokale. Udover, at det er pænt at kigge på, så kan det let fornyes med en slibning, så skrammer, der er opstået gennem årene, kan udbedres.

Har du et gulv, hvor tidens tand har sat sine spor lidt for tydeligt? GulvKanonen er det rigtige firma at kontakte, for vi har mere end 10 års erfaring med gulvrenovering. Vi er specialister inden for branchen, hvor vi ved gulvafslibninger og -afhøvlinger giver gamle gulve nyt liv. I kraft af vores landsdækkende service har vi allerede mange glade kunder fordelt over hele landet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

GulvKanonen er et erfarent firma

Med et erfarent firma som dit professionelle kort på hånden er du allerede tæt på et sikkert og flot resultat i høj kvalitet. Vi er stolte af vores fag og med det følger et ansvar for at levere renoverede gulve i bedste kvalitet til vores kunder.

Vi er grundige og kompromisløse, når det gælder udførelsen af vores arbejde og, materialerne vi bruger. Vi stræber nemlig altid efter, at kunderne får god service og holdbare resultater, de kan have glæde af i mange år. Det gælder både kunder, der har brug for vores hjælp i privat regi, men også virksomheder, der har brug for et professionelt gulvfirma.

Om du har brug for en gulvsliber i Aars eller et andet i nærområdet er for os ligegyldigt, da kvaliteten af vores arbejde er den samme. Vi sørger nemlig for en tryg proces med mange fordele for dig:

 • Erfarne gulvfolk med professionelt udstyr
 • Gulvarbejde med afsæt i dit behov
 • Høj kvalitet og professionel rådgivning
 • 3 års garanti på alt arbejde

Gulvydelser til gode priser

Vores kunder er vores største og vigtigste kritikere. Men med udgangspunkt i vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot og de mange positive anmeldelser er vores kunders oplevelse, at vi er rigtig gode til vores arbejde. Det er din garanti, uanset om du skal bruge en erfaren gulvsliber i Aars eller et andet sted i Jylland – vi er det sikre valg.

Udover god service og resultater, som du får glæde af i mange år, er du sikret den bedste og mest professionelle vejledning til dit behov. Og det er endda inkluderet i den faste pris, der er skræddersyet ud fra dit behov. Så mangler du et professionelt gulvfirma, der holder hvad de lover, er vi lige i nærheden.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du en professionel vurdering af dit gulvs nuværende tilstand, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er din sikkerhed for flot udført håndværk og slutresultater, der både er en fryd for øjet og yderst robuste.

Send os en mail eller ring til os, så du kan få et gratis og personligt tilbud på din gulvrenovering. Vi har altid kompetente gulvslibere, der er klar til at varetage din opgave på bedst mulige vis.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.