• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Brønderslev

Giv dine trægulve et stort løft

Går du med salgstanker for din bolig? Eller ønsker du blot at gøre noget ved et slidt trægulv, der bærer præg af mange års færden frem og tilbage eller uheld med pletter, misfarvninger eller ridser til følge?

Hos GulvKanonen har vi mere end 10 års erfaring med små og store opgaver inden for afslibning af gulve. Derfor har vi hjulpet mange private og erhvervskunder i hele landet med renovering af deres gulve. Så mangler du en gulvsliber i Brønderslev, der tager højde for dine ønsker og udfører gulvarbejdet til en pris, der ikke ødelægger budgettet, så er vi et rigtig godt valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Dygtige folk med mange års erfaring

GulvKanonen tilbyder gulvydelser i Brønderslev og resten af landet. Vi gør brug af dygtige folk med stor erfaring inden for slibnning og efterbehandling af trægulve, hvilket selvfølgelig er en stor fordel for dig.

Når du kontakter os og fortæller, at du mangler en gulvsliber i Brønderslev, så kan du regne med, at vores mandskab gør et godt stykke arbejde, der skaber glæde og tilfredshed. Det skyldes flere ting, som du får fra os:

 • Gulvarbejde i høj kvalitet inkl. 3 års garanti
 • 10+ års erfaring med afslibning af gulve
 • Gulvfolk med professionelt udstyr
 • Rådgivning, der tilpasses til dit behov
 • Et tilbud, der matcher dine ønsker og krav

Én ting er, at vi anbefaler dig at kontakte os, hvis du mangler hjælp til dine trægulve. Noget andet er vores mange kunder, der har anbefalet os på Trustpilot. Vores udførte arbejde og høje serviceniveau taler for sig selv, så når vi lover dig godt håndværk til en god pris, så mener vi det også.

Få kompetent rådgivning til dit behov

GulvKanonen er mere end blot skarpe gulvfolk, der kan deres kram. Vi gør også meget ud af at sikre, at du får den viden, du har brug for. Det gælder både, så du kan træffe det rette valg, inden vi går i gang med vores arbejde, men også så du efterfølgende kan passer på dine gulve, så de bevarer det flotte og sunde udseende længere.

Når vi hjælper vores kunder i Jylland og resten af Danmark, er det ofte med emner som disse:

 • Behovet for gulvafhøvling eller -afslibning
 • Valget af efterbehandling til trægulve
 • Vejledning og gode tips til gulvrengøring

Vi ved en masse om trægulve, og hvordan man får mest mulig glæde af dem. Så den viden ønsker vi selvfølgelig også, at du får.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få mere værdi for pengene

Skal du have fornyet dine trægulve, så de igen kan se flotte og indbydende ud? Med GulvKanonen som din gulvsliber i Brønderslev kan du se frem til et smukt resultat, der samtidig også er slidstærkt og modstandsdygtigt over for snavs og skidt. Så bliver det bare ikke meget bedre. Og så alligevel. Vi giver dig også et gratis og helt uforpligtende tilbud, der skræddersyes til din opgave og dine ønsker. Så får du mere værdi for pengene. Skal vi hjælpe dig med dine gulve?

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.