• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Hadsund

Gør dit gulv stærkt med en gulvslibning

Hvis du synes at dit trægulv er begyndt at se ærgerligt og trist ud, er det sikkert rigtigt. Ethvert trægulv vil med tiden falme og få et gråt skær, uanset hvilken træsort det er i. Har du hund eller kat i hjemmet, kan det heller ikke undgås, at deres klør har sat sine spor på gulvet. Men du behøver ikke nødvendigvis at få et helt nyt gulv. I stedet skal du overveje at kontakte en professionel gulvsliber i Hadsund, der kan hjælpe dig.

GulvKanonen har erfaringen fra over 10 år i branchen, hvor vi har udført utallige renoveringer af trægulve. Vi har stor faglig viden og stærke håndværksmæssige kompetencer, hvilket er vores grundlag for at udføre din opgave til perfektion.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

GulvKanonen er din gulvspecialist

Vi er specialister inden for gulvbranchen, og vi er stolte af vores fag. Spørger du vores kunder, som vi har udført opgaver for i hele landet, så er deres oplevelse, at vi er rigtig gode til vores job, hvilket har medført en høj kundetilfredshedsscore på Trustpilot. Det er vi rigtig stolte af, for vores kunder er vores bedste ambassadører. Uanset opgavens omfang stræber vi efter at opretholde den høje standard og vores gode service.

Så søger du en faglig dygtig og professionel gulvsliber i Hadsund, der kan varetage din gulvrenovering, behøver du ikke lede længere. Der følger nemlig flere fordele med, når vi udfører din opgave:

 • Høj kvalitet og professionel vejledning
 • Gulvarbejde med afsæt i dit behov
 • Kompetente gulvslibere med professionelt udstyr
 • 3 års garanti på alt arbejde

Vi sørger for kompetent rådgivning

Veludført håndværk er en naturlig del af vores arbejde i samme grad som professionel rådgivning. Begge elementer er vigtige for at opnå et resultat, der indfrier dine forventninger og ønsker til et nyt gulv når det gælder udseende og slidstyrke.

Vi rådgiver dagligt vores kunder, når de er tvivl om valg af behandling, efterbehandling og den fremadrettede vedligeholdelse. Vi svarer ofte på spørgsmål, der lyder i retning af disse:

 • Skal mit gulv afslibes eller afhøvles?
 • Hvilken efterbehandling giver den stærkeste overflade?
 • Hvordan vedligeholder jeg bedst mit gulv?

Har du også spørgsmål, vil vi altid gerne hjælpe dig. Og det er uanset, hvor i landet du befinder dig. Med vores landsdækkende service kan vi altid levere en dygtig gulvsliber i Hadsund eller i en anden by i Jylland.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud på din opgave

Hvis du leder efter et erfarent og professionelt gulvfirma, der kan hjælpe dig med en gulvafslibning i Hadsund, er vi et godt valg. Hos os ved du nemlig, hvad du får. Vi holder, hvad vi lover og leverer gulvydelser i højeste kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Så har du et sommerhus, en villa eller en lejlighed, hvor gulvet trænger til en kærlig hånd, kan du altid kontakte os. Vi sørger for et uforpligtende og gratis tilbud på din opgave, så du får et gulv med det helt rigtige udseende og lang levetid.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.