• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Tranbjerg

Vælg et professionelt gulvfirma

En gulvslibning med efterfølgende efterbehandling kan bidrage meget til at give din bolig et nyt og pænere udseende. Derudover er en gulvslibning også en billigere løsning end at lægge et helt nyt gulv. En afslibning er derfor et godt valg, hvis du synes, dine gamle, slidte trægulve trænger til nyt liv.

Mangler du en professionel gulvsliber i Tranbjerg, er GulvKanonen det oplagte valg. Vi er et gulvfirma med 10+ års erfaring og speciale indenfor gulvafslibning og -afhøvling. Vores uddannede gulvslibere har mange års erfaring fra branchen og i brugen af professionelle slibe- og høvlemaskiner. Det sikrer dig et resultat i den bedste kvalitet, så du får, det gulv du drømmer om.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvarbejde i høj kvalitet til dit behov

Vi har hjulpet mange glade kunder gennem årene, hvilket vores høje kundetilfredshedsscore hos Trustpilot også vidner om. Vi hviler dog ikke på laurbærrene, men fortsætter med at levere gulvarbejde i høj kvalitet samt god service til alle vores kunder. Det, og de nævnte fordele herunder, synes vi er grund nok til, at vi skal være dit foretrukne gulvfirma i Tranbjerg.

 • Mere end 10 års brancheerfaring
 • 3 års garanti på alle ydelser
 • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
 • Rådgivning med udgangspunkt i dine behov

Vores erfarne team af gulvfolk udfører ikke kun gulvafslibning og -afhøvling, men kan også hjælpe med at afslibe din trappe, bordplade eller træterrasse. Er du i tvivl om, hvilken overfladebehandling du bør vælge, rådgiver vi dig gerne, så du får netop det udseende og den slidstyrke til dit gulv, som du ønsker.

Veludført gulvslibning i hele Danmark

Uanset hvor i landet du befinder dig, har vi gulvslibere, der kan hjælpe dig med netop din opgave. Vi har nemlig lokale afdelinger i hele landet, så vi kan tilbyde en landsdækkende gulvservice med erfarne og kompetente medarbejdere. Så uanset om det er en gulvsliber i Tranbjerg eller andetsteds i Øst- eller Midtjylland, du har brug for, kan du få glæde af vores ekspertise.

For os er det meget vigtigt, at vi ved hver opgave tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Du vil derfor opleve et højt serviceniveau og, at det endelige resultat er baseret på høj faglighed. Vores rådgivning bygger også på ekspertise. Vi vejleder f.eks. gerne omkring mulighederne for efterbehandling eller, hvordan du udfører den mest optimale rengøring af dit nybehandlede gulv. Så får du nemlig får glæde af det i længere tid.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Rådgivning og et gratis tilbud til dit behov

Et flot og slidstærkt gulv kan tilføre ethvert hjem noget positivt til helhedsudtrykket. Derfor er det også vigtigt, at du får hjælp af erfarne fagfolk, så du er sikret et godt forløb, når gulvet renoveres. Vi sikrer dine gulve et flot udseende, der skaber glæde og holder i mange år – og det er vi stolte af.

Vi ved, at det er en tillidssag, når kunder vælger et samarbejde med os. Derfor er det ekstra vigtigt for os at udføre den bedste rådgivning og behandling med udgangspunkt i dine behov. Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud, der passer til dine ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.