• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Sabro

Gulvfirma til alle behov

Som årene går, kan et trægulv i husets centrale rum ikke undgås at blive medtaget og med tiden begynde at se slidte ud. Har du ovenikøbet små børn eller kæledyr, som en hund eller kat, kan det også være med til at slide ekstra på dine gulve. En gulvslibning er en nem måde at forny dit gulv på, og med den rette efterbehandling kan det blive virkelig modstandsdygtigt overfor snavs og smuds, men også ekstra slidstærkt, så det kan klare den daglige brug.

GulvKanonen er et professionelt gulvfirma, der har specialiseret sig indenfor gulvafslibning og –afhøvling. Så vi er det helt rette valg, hvis du ønsker et professionelt team til at hjælpe med at give dine gulve nyt liv. Vi udfører professionel gulvservice i hele landet, så vi kan med garanti levere høj kvalitet som din gulvsliber i Sabro.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Stor erfaring giver mange fordele

Udover at levere specifikke gulvydelser som gulvafslibning og -afhøvling har vi også hjulpet mange kunder i hele Danmark med vores andre ydelser:

 • Afhøvling/afslibning af trapper, bordplader og træterrasser
 • Efterbehandling af trægulve

Vi udfører både små og store opgaver og sørger for, at alt vores arbejde kendetegnes ved høj kvalitet, der tilpasses til dine behov. Det håber vi gør os til dit foretrukne gulvfirma i Sabro.

Vores team af erfarne og dygtige gulvslibere tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi er af den opfattelse, at rådgivning er lige så vigtig en del af vores opgave som at udføre en gulvslibning korrekt. Og da vi ved, at sikkerhed og tryghed i forbindelse med at bruge en dygtig gulvsliber er vigtigt, er der også tre års garanti på alt vores udførte arbejde. Det synes vi er god service, som man kan forvente det af et professionelt gulvfirma.

Veludført håndværk i Sabro

Søger du en dygtig gulvsliber i Sabro og vælger GulvKanonen til din opgave, er du sikker på et flot og holdbart slutresultat. Vi har lokale afdelinger i hele landet, så vi kan hurtigt komme ud til dig, hvad enten det er i Sabro, Aarhus eller et andet sted i Øst- eller Midtjylland, du har brug for gulvfolk med stor ekspertise.

Vores gulvfolk er uddannede og har kompetencer til at håndtere de professionelle maskiner, vi bruger til slibning og afhøvling af gulve. Derfor kan vi også love dig, at du får et flot og holdbart resultat. Derudover er vi glade for at dele ud af vores viden omkring gulvbehandling, så har du brug for inspiration til at vælge den rette efterbehandling eller gode råd til den daglige rengøring af dit nye gulv, skal du endelig ikke tøve med at spørge os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et gratis tilbud og glade kunder

Vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot vidner om, at vi har mange glade kunder i hele landet, der er meget tilfredse med vores udførte arbejde. Vi garanterer et højt serviceniveau og veludført håndværk, for vi vil nemlig gerne have mange flere glade kunder.

Har du brug for en gulvsliber i Sabro, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan naturligvis også få et gratis tilbud, der skræddersyes til netop din opgave og dine behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.