• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Augustenborg

Få flotte gulve, der ser ud som nye

Skal du have slebet dine trægulve, så det gamle, slidte udseende kan skiftes ud med ét, der flottere, stærkere og sundere? GulvKanonen kan være din gulvsliber i Augustenborg og hjælpe dig med at få flotte trægulve, der ser ud som helt nye. Og hvem ønsker ikke et gulv, der er smukt og indbydende?

Hvad end du skal have slebet trægulve i hjemmet, sommerhuset, forsamlingshuset eller virksomheden, så har GulvKanonen erfaringen og ekspertisen til at sikre dig et stærkt og holdbart resultat. Vores dygtige folk har mere end 10 års erfaring, hvilket er en klar fordel for dig, da du får garanti for professionelt håndværk. Så skal vi hjælpe dig med at slibe dine gulve?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionel tilgang til alle kunder

Hos GulvKanonen har vi en professionel tilgang til alle vores kunder og opgaver. Det betyder, at vi har stort fokus på, hvordan vi hjælper dig bedst muligt. Dine nyslebne trægulve skal matche dine ønsker og behov optimalt, og det sørger vi for med god kommunikation og klare forventninger til opgaven.

Som din professionelle gulvsliber i Augustenborg vil du opleve mange fordele – både i forhold til selve det udførte arbejde, men også hele vores samarbejdsproces:

 • Vi har 10+ års erfaring med gulvslibning
 • Vi leverer gulvarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
 • Vi har dygtige gulvfolk med professionelt udstyr
 • Vi giver rådgivning, der tilpasses til dine behov
 • Vi giver dig et tilbud, som skræddersyet til din opgave

Der er mange grunde til at gøre brug af GulvKanonen. Og med mange afsluttede opgaver bag os har vi fået mange glade kunder. Det er også grunden til, at vi har fået mange positive anmeldelser på Trustpilot, hvilket viser hvorfor vi er eksperter på området.

Gulvarbejde og rådgivning på højt niveau

GulvKanonen er kendt for sin ekspertise inden for slibning og efterbehandling af trægulve. Med os som din gulvsliber i Augustenborg kan du være sikker på at få gulvslibning til en stærk pris. Hos os får du nemlig professionelt gulvarbejde med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Og kvaliteten er selvfølgelig altid i top.

Vi tilbyder også gulvafslibning i andre jyske byer end Augustenborg, da vi har mange lokale gulvfolk i hele landet. Det giver os en fleksibilitet og evne til hurtigt at træde til, når der er brug for en dygtig gulvsliber.

Ikke nok med, at du får godt håndværk. Du får også rådgivning, som du rent faktisk kan bruge til noget. Vi hjælper f.eks. vores kunder med spørgsmål som disse:

 • Har jeg brug for afhøvling, afslibning eller letslibning?
 • Hvilken efterbehandling passer til mit behov?
 • Hvordan passer jeg bedst på mine gulve?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ønsker du professionel hjælp?

Hvis du søger en professionel gulvsliber, som kan sikre dig flotte trægulve til en rigtig god pris, er GulvKanonen det oplagte valg. Med mere end 10 års erfaring kan du regne med os og vores folk. Så tag kontakt til os og hør mere – vi giver også gerne et tilbud med en god pris, som tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.