• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Ølgod

Lad en gulvsliber forny dit gulv

Hvis dit gulv er begyndt at se slidt og kedeligt ud, og du synes det trænger til fornyelse kan et professionelt gulvfirma hjælpe dig. Et trægulv kan i langt de fleste tilfælde let og enkelt få et helt nyt udseende og en stærkere overflade. Og er det kun små overfladiske ridser, der skal rettes op på, kan en gulvsliber i Ølgod nemt udføre en gulvslibning for dig.

Vælger du at få et professionelt firma som GulvKanonen til at udføre gulvfornyelsen, er du i trygge hænder. Vi har mere end 10 års erfaring inden for branchen og har udført utallige gulvrenoveringer. Vi garanterer specialistviden inden for fornyelse af trægulve, hvilket er med til at sikre et resultat, der til fulde opfylder dine kriterier og ønsker.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et flot gulv til en god pris

Uanset om du ønsker at få fornyet dit gulv for din egen og familiens skyld, eller det er med henblik på at få din bolig solgt, så har vi erfarne og dygtige medarbejdere, der kan hjælpe dig.

Som professionelt firma med landsdækkende gulvservice er vi stolte af vores fag, og det arbejde vi udfører. Vi stræber derfor altid efter at levere flotte resultater i højeste kvalitet. Indgår du et samarbejde med os, vil du opleve flot udført håndværk og faglig stolthed kombineret med flere andre ting:

 • Uddannede gulvfolk med professionelle slibemaskiner
 • Gulvslibning af høj kvalitet inklusive 3 års garanti
 • Et gratis tilbud med en fast pris
 • Rådgivning med afsæt i kundernes behov

Du kan trygt og sikkert overlade renoveringsopgaven til os, næste gang du har brug for en gulvsliber i Ølgod. GulvKanonen et professionelt og godt valg, der ikke ødelægger dit budget.

Ekspertrådgivning sikrer det bedste resultat

Du har sikkert i et kort øjeblik overvejet, om du ikke selv kunne slibe dit gulv. Men selv om det beskrives som en relativ nem proces, så kræver det både håndværksmæssige kompetencer og professionelle maskiner, der kan være svære at håndtere.

Vil du i stedet være sikker på at få et godt resultat, der ikke skal laves om kort efter, er det bedst at få assistance fra en professionel gulvsliber i Ølgod. Udover, at det sparer dig for en masse tid, bekymringer og problemer, så får du også den allerbedste rådgivning. Vi har nemlig allerede udført mange renoveringsopgaver i hele Jylland, så vi har også mulighed for at hjælpe dig med din opgave i Ølgod.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på din opgave

Vil du gerne have renoveret dit gulv, så det igen bliver en fryd for øjet? Så er det GulvKanonen, du skal kontakte, for vi har de helt rigtige kompetencer til at hjælpe dig.

Kigger du på vores mange positive kundeanmeldelser og vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot, finder du et stærkt grundlag for, at vi er gode til vores arbejde. Vi har nemlig overvejende glade og tilfredse kunder, der synes, at vi leverer meget professionelt arbejde.

Vil du gerne have et gratis og skræddersyet tilbud på din opgave? Så kontakt os. Vi er klar til at modtage din mail eller dit opkald, og vi glæder os til at hjælpe med din gulvrenovering i Ølgod.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.