• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Hjørring

Få stor glæde med et smukt trægulv

Elsker du også synet af et flot trægulv, hvor træets naturlige årer og struktur er tydelig? Et smukt gulv gør meget for enhver bolig. Men er gulvet slidt og grimt at se på, så er ikke meget glæde ved det. Og er du først begyndt at ærgre dig over udseendet, så er det på tide at gøre noget ved det.

GulvKanonen er specialister i slibning af trægulve og har mere end 10 års erfaring med netop dette. Vi har altså solid erfaring med at gøre grimme gulve flotte og slidstærke igen, så de kan klare hverdagens aktiviteter og liv. Og med mange glade kunder samt en høj tilfredshedsscore på Trustpilot ved vi, at vi leverer godt håndværk. Så skal vi være din gulvsliber i Hjørring?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt gulvarbejde til dit behov

GulvKanonen tilbyder afhøvling, slibning og efterbehandling af trægulve til priser, der ikke ødelægger budgettet. Hos os får du gulvarbejde i høj kvalitet, der tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker og behov – og dét giver dig mest værdi for pengene.

Når du mangler en gulvsliber i Hjørring eller et andet sted i Jylland, så en god pris ikke alt, hvad du skal forholde dig til. Der er også mange andre ting, som du bør have med i tankerne. Hvad med garanti på det udførte arbejde? Og er håndværkerne overhovedet dygtige? Med hjælp fra GulvKanonen vil du helt sikkert opleve flere fordele:

 • Høj kvalitet og 3 års garanti på alle ydelser
 • Gulvfirma med 10+ års brancheerfaring
 • Erfarne gulvfolk med professionelle maskiner
 • Rådgivning med fokus på dine behov
 • Et skræddersyet tilbud til din gulvopgave
 • Større tryghed for veludført gulvarbejde

Mere end blot godt håndværk

GulvKanonen er meget mere end blot veludført håndværk fra dygtige folk. Vi gør en dyd ud af give vores kunder ekstra værdi. Derfor hjælper vi med rådgivning, inspiration og vejledning.

Hvis du har spørgsmål til din opgave, så har vi svarene. Med mere end 10 års erfaring kan vi vores kram, og vi ved derfor, hvad der skal til for, at du får den rette løsning, som passer til dine behov. Vi svarer bl.a. på spørgsmål som disse:

 • Skal mit gulv afhøvles, afslibes eller blot finslibes?
 • Skal jeg vælge lud, lak eller olie til mit gulv?
 • Skal jeg gøre gulvet rent på en bestemt måde?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et skræddersyet tilbud til din opgave

Med hjælp fra GulvKanonen får du godt håndværk i Hjørring til en rigtig god pris. Vi skræddersyer nemlig dit tilbud til dine ønsker, så resultatet matcher det, du forventer og ønsker. Det skaber tilfredshed og glæde – både hos dig, men også hos os, når vi ved, at vi har leveret det bedst mulige arbejde.

Så mangler du en professionel gulvsliber i Hjørring, så giv os et kald og lad os tage en snak om din opgave, og hvilke ønsker du har til dit kommende gulv. I første omgang kan du få et gratis tilbud, så du har noget at gå ud fra.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.