• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Billund

GulvKanonen kan forny dit gulv

Er du i tvivl, om dit trægulv kan fornyes eller helt bør udskiftes med et nyt? Med en slibning af dit gulv kan hurtigt og let give dit gulv et helt nyt udtryk – endda på alle typer af træsorter. Det er specielt gulve i boligens centrale rum, der mest udsatte for slid.

Med et professionelt gulvfirma er du sikker på at få et flot og ikke mindst holdbart resultat, der kan forny dit hjems samlede udtryk. Hos GulvKanonen har vi stor erfaring med gulvrenovering – helt konkret har vi mere end 10 års erfaring fra branchen. Det er din garanti for, at vi kan levere flotte gulve, næste gang du skal bruge en gulvsliber i Billund.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vælg professionel gulvslibning

Godt håndværk og et højt serviceniveau er nøgleord for vores medarbejdere. Vi er stolte af vores fag, og for os er det vigtigt, at vores kunder får en god og professionel oplevelse, når vi varetager deres gulvrenovering. Derfor er det hårdt arbejde og perfektionisme, sammen med andre ting, der kendetegner et godt samarbejde med os:

 • Færre bekymringer og uforudsete udgifter
 • Professionel vejledning under hele processen
 • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
 • Større sikkerhed for godt håndværk
 • 3 års garanti på det udførte arbejde

Søger du et stabilt og erfarent gulvfirma med en gulvsliber, der kan slibe gulve i Billund, er GulvKanonen det rigtige valg. Vi bruger udelukkende uddannede medarbejdere, der har de nødvendige kompetencer til at benytte professionelle slibemaskiner og sikre dig et resultat i højeste kvalitet. Med GulvKanonen er du derfor sikker på at få godt håndværk og gode materialer til konkurrencedygtige priser.

Professionelt gulvarbejde i Billund

Med vores store ekspertise og landsdækkende service er vi allerede et populært valg i hele landet. Vi har modtaget mange glade anmeldelser fra tidligere kunder, hvilket også er baggrunden for vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot.

Vi ønsker at skabe glæde og nytte gennem vores professionelle rådgivning og veludførte gulvslibninger. Har du behov for gode råd eller vejledning, har vi kompetente medarbejdere, der kan hjælpe dig.

Vi kan hjælpe dig med en gulvsliber i Billund, og har du brug for kompetent hjælp et andet sted i Jylland, kan vi også klare opgaven dér. Vi sørger for rådgivning til dit behov og holdbare resultater, der altid er omfattet af tre års garanti.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få vejledning og et gratis tilbud

Vi sørger for, at brugbar rådgivning er en del af standarden, når du skal bruge en gulvsliber i Billund. Hvis du gerne vil fjerne gulvets overfladiske ridser, give det et nyt udseende og forlænge levetiden, er du rigtig godt stillet med os som dit professionelle kort på hånden.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, hvilket er med til at sikre, at dine gulvdrømme bliver realiseret. Du kan derfor være sikker på at være et skridt tættere på flotte og nyrenoverede gulve, hvis du kontakter os og får et gratis tilbud på din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.