• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Rødekro

En erfaren gulvsliber kan forny dit gulv

Har du et gammelt trægulv, der er slidt og trist ud, kan det være på tide, at give det en kærlig hånd. Uanset om det har fået små skrammer eller ridser i overfladen, eller om det er pletter på gulvet, du ikke selv kan få af, så kan en professionel gulvsliber få det til at se skinnende nyt ud igen.

Det er en klar fordel at vælge et professionelt gulvfirma til at udføre din gulvrenovering. Med mange års erfaring og stor ekspertise kan GulvKanonen spare dig for både bekymringer og ekstraudgifter. Vi har været inden for branchen i mere end 10 år, så dit gulv er i de sikreste hænder hos os, når du har brug for en gulvsliber i Rødekro.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

GulvKanonen leverer holdbare resultater

Leder du efter en gulvsliber i Rødekro, der kan udføre din renovering med et unikt resultat til følge, behøver du ikke lede længere. GulvKanonen er det helt rigtige valg, hvis du sætter pris på kvalitet, grundighed, stabilitet og professionalisme. Det er nemlig nogle af de ting, vi er garanter for, når du indgår et samarbejde med os:

 • Et gratis og uforpligtende tilbud
 • Kompetente gulvfolk og professionelt udstyr
 • Gulvarbejde tilpasset dit behov
 • Høj kvalitet og professionel vejledning
 • 3 års garanti på alt udført arbejde

Vi er stolte af vores fag, og derfor er vi altid grundige, når det handler om at udføre en opgave bedst muligt. Derfor er du sikker på høj service og håndværk i bedste kvalitet, uanset om du har brug for en gulvsliber i Jylland, på Sjælland eller Fyn.

Vi har dygtige gulvslibere i hele landet

Med vores landsdækkende gulvservice har vi erfarne medarbejdere i hele landet. Det betyder, at vi allerede har udført mange opgaver og skabt nytte og glæde i manges kunders hjem. Vores mange positive anmeldelser og vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot fortæller da også, at vi er gode til vores arbejde.

Som din gulvsliber i Rødekro få du ikke kun en flot og holdbar gulvslibning, men vi kan også hjælpe dig med at finde frem til den behandling, der er mest velegnet til dit gulv.

Vi rådgiver dagligt vores kunder og ser professionel rådgivning som én af vores vigtigste opgaver. Har du spørgsmål, hvor problemstillingerne minder om disse, er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd:

 • Er mit gulv egnet til en slibning?
 • Hvilken efterbehandling bør jeg vælge?
 • Hvordan rengør jeg bedst mit gulv?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få en fast pris på din opgave

Har du bestemt dig for, at dit gulv skal behandles af et erfarent gulvfirma? Så er der ingen grund til at tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi har dygtige medarbejdere nær Rødekro, der er klar til at hjælpe med deres faglige viden og gode håndværksmæssige evner. Det er nemlig din sikkerhed for at få et resultat, der opfylder dine krav og ønsker til et nyt gulv.

Når du kontakter os, er du sikker på at få den rådgivning, der matcher dit behov. Vi lytter nemlig til vores kunder, så vi kan finde frem til den bedste gulvbehandling og give et gratis tilbud, der omfatter en fast pris på opgaven.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.