• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Vojens

Ekspertise til dit behov

GulvKanonen er et firma med ekspertise i gulvslibning og efterbehandling af trægulve, trapper, bordplader og terrasser. Med mere end 10 års erfaring fra branchen er det blevet til mange veludførte opgaver med glade og tilfredse kunder til følge.

Mangler du en gulvsliber i Vojens, får du solidt kvalitet fra GulvKanonens dygtige mandskab. Det er med til at sikre, at du slipper af med dit trægulves grimme udseende med ridser, hakker eller misfarvninger – i stedet får du et flot, slidstærkt trægulv, som kan skabe glæde i mange år. Er du klar til at få udført professionelt gulvarbejde?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Stor tilfredshed med vores arbejde

Er du til smukke trægulve, der fremhæver træets naturlige skønhed og markante årer og strukturer? Det er de fleste personer – derfor er det også ærgerligt, hvis dit gulv i stuen, på værelset eller i køkkenet ikke viser sig fra sin bedste side.

Med hjælp fra GulvKanonen kan du få besøg af en professionel gulvsliber i Vojens, der sikrer dig solidt håndværk til fornuftige priser. Vores mange år i branchen har ført til en lang række af glade kunder samt stor tilfredshed på Trustpilot. Men de flotte resultater sker på baggrund af flere ting:

 • 10+ års erfaring med slibning af gulve
 • Professionelt arbejde inkl. 3 års garanti
 • Erfarne gulvfolk med professionelt udstyr
 • Brugbar rådgivning og vejledning
 • Et skræddersyet tilbud med fokus på dine ønsker

Når du kontakter GulvKanonen, er det dygtige medarbejdere, som du kan snakke med. Og det er de samme dygtige folk, der sikrer dig flotte og modstandsdygtige gulve i dit hjem, som du kan nyde godt af.

Få professionel hjælp i Vojens

GulvKanonen tilbyder gulvslibning i Jylland og resten af Danmark. Har du en opgave i Vojens, kan du altså trygt tage fat i os. Men vi hjælper dig selvfølgelig også i mange andre danske byer.

Vi leverer løsninger i høj kvalitet til stærke priser, én af dem er rådgivning om gulve. Har du spørgsmål til vores ydelser, dit valg af efterbehandling, eller hvordan du rengør dine gulve på bedste vis, så har vi svarene.

Vores gode råd består også af inspiration til din opgave. Måske ved du intet om trægulve, eller måske har du en del forstand på området. Uanset hvad så skal vi nok hjælpe dig, så vi sammen kan finde den optimale løsning. Og vi byder gerne ind med idéer og andre vinkler, så du måske får et endnu bedre slutprodukt. Det vigtigste for os er, at du får den løsning, som passer til dig og din livsstil.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få masser af værdi for pengene

Har du allerede taget en beslutning om, at vi skal sikre dig flotte trægulve? Eller er du stadig i tvivl, om en slibning af dit gulve er den rigtige løsning. Giv os et kald – så fortæller vi dig mere om, hvordan vi kan hjælpe, og hvorfor vi skal være din gulvsliber i Vojens. Og du kan naturligvis også få et skræddersyet tilbud, så du får mest mulig værdi for pengene.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.