• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Tilst

Erfarne gulvslibere sikrer flotte resultater

Hvis du drømmer om at få renoveret dit gulv, så det bliver pænere og mere slidstærkt til hverdagens brug, så er en gulvslibning en rigtig god og billigere løsning i forhold til at lægge et helt nyt gulv. Vælger du at få hjælp af et professionelt gulvfirma, kan det spare dig for både bekymringer og uforudsete problemer. Det kan nemlig være en udfordrende opgave, hvis ikke du er professionel gulvmand.

Som professionelt firma har vi specialiseret os i gulvslibning og -afhøvling og har mere end 10 års erfaring indenfor gulvbranchen. Vi kan derfor hjælpe dig med at få flotte gulve, der ser ud som nye, hvis du har brug for en gulvsliber i Tilst.

 

Få et uforpligtende tilbud

Flere gulvydelser i høj kvalitet

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma. Vi har hjulpet mange kunder i hele landet med forskellige gulvydelser og er derfor også klar til at hjælpe dig. Udover gulvafslibning og –afhøvling tilbyder vi også andre relevante ydelser:

 • Afslibning af trapper, bordplader og træterrasser
 • Efterbehandling af trægulve

GulvKanonen bruger udelukkende uddannede gulvfolk, og som din gulvsliber i Tilst yder vi professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det er blot én af grundene til, at du bør vælge os til din gulvopgave.

Som din sikkerhed for, at vi udfører flot og holdbart gulvarbejde i høj kvalitet, er alle vores ydelser omfattet af tre års garanti. Derudover anvender vi kun professionelt slibe- og afhøvlingsudstyr, hvilket betyder, at din opgave udføres med det bedste udstyr og skaber det flotteste resultat, du kan ønske dig.

Professionelt gulvarbejde i Tilst

GulvKanonen har flere lokale afdelinger i hele landet. Derfor undgår du lang ventetid og besvær med at finde et kompetent firma – med os som din gulvsliber i Tilst kan vi altså starte på din opgave kort tid efter vores første kontakt. Det er ikke kun gældende for opgaver i Tilst eller Aarhus, men også, hvis du har brug for hjælp i resten af Østjylland og Midtjylland.

Vores høje tilfredshedsscore på Trustpilot viser, at vi allerede har mange glade og tilfredse kunder i hele landet. Det stræber vi selvfølgelig efter at forsætte med, og derfor vil du opleve et højt serviceniveau og godt håndværk, hvis du vælger et samarbejde med os. Uanset omfanget af din opgave udviser vi en professionel tilgang og skaber et resultat, der matcher dine behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kompetent rådgivning og et gratis tilbud

Hos GulvKanonen er vores viden om behandling af trægulve stor, og vi kan godt lide at dele vores erfaring og kendskab med vores kunder. Har du brug for inspiration til gulvet i stuen eller rådgivning om, hvilken efterbehandling, der er mest velegnet, hvis du har hund, er vi de rigtige at spørge. Så næste gang du kontakter os, skal du endelig ikke holde dig tilbage med spørgsmål til dit gulvrenoveringsprojekt.

Som dit gulvfirma i Tilst vil vi gerne hjælpe dig med at få flotte og holdbare gulve, som du kan få stor glæde af. Derfor udarbejder vi også gerne et gratis tilbud, der er skræddersyet til dine behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.