• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Nødebo

Service i topklasse og erfarne medarbejdere

Med en gulvslibning er du sikret en nem og billig opfriskning af dit trægulv. Og uanset, hvilken træsort dit trægulv er fremstillet i, vil det med årene få et trist og falmet udseende på grund af den daglige slitage. Har du kæledyr eller små børn i huset, vil dit gulv være udsat for endnu mere slid og stille større krav til, hvilken slidstyrke den valgte efterbehandling kan give.

Måske har du tidligere overvejet at give dit gulv en kærkommen renovering, men droppet tanken igen fordi det var uoverskueligt. Men bare rolig, GulvKanonen har mere end 10 års erfaring indenfor branchen og er specialister i gulvslibning og afhøvling. Som din gulvsliber i Nødebo kan vores servicemindede og kompetente gulvfolk hurtigt hjælpe dig, så du får den helt rigtige løsning til dit trægulv.

Få et uforpligtende tilbud

 

Garanti og sikkerhed på alle gulvydelser

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der tilbyder mere end blot gulvydelser som gulvafslibning og -afhøvling. Vi hjælper også gerne med din opgave, hvis du har en bordplade, trappe eller træterrasse, der trænger til en opfriskning. Ingen opgave er for lille eller stor, og du er selvfølgelig altid sikret tre års garanti på alle vores udførte ydelser.

Der er flere fordele ved at få udført en professionel gulvslibning med hjælp fra os:

 • Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker
 • Gulvarbejde i høj kvalitet fra erfarne gulvfolk
 • Kompetent rådgivning og god service
 • Tilbud, der er skræddersyet til din opgave
 • Flotte gulve, der ser ud som helt nye

Med uddannende gulvslibere, der har kompetencerne til at betjene de avancerede slibemaskiner, er du sikker på at få et slutresultat, der skaber glæde. Bruger du os som dit gulvfirma i Nødebo, er det en god investering, så du undgår uforudsete problemer og ekstraomkostninger. Vi giver dig nemlig en fast, samlet pris på din opgave, inden vi går i gang med arbejdet.

 

Stor tilfredshed med vores arbejde

Uanset om du har brug for en gulvsliber i Nødebo, i København eller et helt tredje sted på Sjælland, så er GulvKanonen det rigtige valg. Vi har landsdækkende service, og erfarne, veluddannede medarbejdere, der kører ud fra vores lokale afdelinger i hele landet.

Vi har hjulpet mange glade kunder fordelt over hele Danmark, og vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot understøtter, at kunderne er glade og tilfredse med vores udførte arbejde. Vi er stolte og glade over den tillid, som vores kunder viser os. Og vi stræber naturligvis efter at fortsætte med at udføre vores arbejde i bedste kvalitet og yde en høj service uden at gå på kompromis med fagligheden.

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på gulvslibning

Er du klar til at få renoveret dit trægulv, men er i tvivl om, hvilken behandling, der er mest velegnet til dit gulv? Vores dygtige gulvfolk er klar til at rådgive dig og kan helt sikkert hjælpe med at finde en løsning, der opfylder dine ønsker og behov til både dit gulvs udseende og slidstyrke. Når du kontakter os, giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud, der netop matcher til dit behov, uanset om det er en gulvslibning eller en afhøvling, dit gulv har brug for.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.