• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Vanløse

Stor tilfredshed med godt gulvarbejde

Skal du bruge en dygtig gulvsliber i Vanløse, der kan renovere dine trægulve, så de igen kan få et flot udseende samt stor slidstyrke og modstandsdygtighed? Så er et professionelt gulvfirma den helt rette løsning for og dine gulve. Det giver dig nemlig sikkerhed for godt, holdbart håndværk.

Med hjælp fra GulvKanonen får du gulvarbejde i højeste kvalitet. Vi har over 10 års erfaring fra branchen og mange glade kunder, der tidligere har fået flotte, nyslebne trægulve – det afspejler de mange positive anmeldelser fra vores kunder og høje tilfredshedsscore på Trustpilot derfor også.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved erfarne gulvfolk

GulvKanonen tilbyder afslibning og efterbehandling af trægulve til kunder i hele Danmark. Vi har mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen og har hjulpet mange kunder med at få flotte, nyslebne trægulve.

Der er flere grunde til, at du bør overlade gulvafslibning og efterbehandling til erfarne fagmænd frem for at varetage hele opgaven selv:

 • Færre bekymringer og uforudsete problemer
 • Professionel rådgivning i før, under og efter
 • Brug af udstyr og materialer i bedste kvalitet
 • Godt håndværk med garanti

Med afdelinger i hele landet er der rig mulighed for at få hjælp fra vores dygtige gulvfolk – det gælder også, hvis du lige nu står og skal bruge et gulvfirma i Vanløse og resten af Købehavn.

Brugbar rådgivning og vejledning

Vi går meget op i at hjælpe dig og vores andre kunder bedst muligt. Det gælder både med udførelsen af selve gulvarbejet, men også i forhold til professionel rådgivning, som også er en vigtig del af vores arbejde. Vi ser det blot som almindelig god service, men for dig kan det have rigtig stor værdi.

Da vi er eksperter på området, kan vi f.eks. vurdere, om dine gulve kun kræver en afslibning eller også har brug for en afhøvling. Ligeledes er der mange vigtige overvejelser ved valg af efterbehandling, som vi også kan tage en snak om. Og efter det udførte arbejde kan vi også give dig gode råd med på vejen om, hvordan du holder dine gulve flotte og stærke i længere tid.

Fra din første kontakt med os og til arbejdet afsluttes, og du kan benytte dit trægulv igen, vil du opleve interesse i dine behov og ønsker til trægulvet – det er nemlig gennem god kommunikation og klar forståelse af, hvad du ønsker, at vi skaber det bedste resultat til dig. Med GulvKanonen som din gulvsliber i Vanløse kan du altså være sikker på, at vi gør vi alt, hvad vi kan for, at du får de trægulve, du drømmer om.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud til dit behov

GulvKanonen er et gulvfirma med mange års erfaring og dygtige folk. Det vil du helt sikkert kunne mærke, når du vælger os til at klare din gulvopgave – ligesom vores mange andre glade kunder.

Skal du bruge et godt tilbud på en gulvsliber i Vanløse, er det os du skal have fat i. Vi skræddersyer et gratis tilbud til dit behov og med god service og veludført gulvarbejde, der har tre års garanti, får du et resultat, der skaber glæde og tilfredshed.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.