• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Kan mit gulv få hvid lud og olie?


Hvid lud og olie er to typer af gulvbehandling med hver sine fordele i forhold til gulvets udseende og overflade. Men kan man kombinere de to behandlinger og få glæde af begge? Læs mere om hvid lud og olie til gulve.

Når det kommer til behandling af trægulve, findes der flere muligheder med hver deres smarte fordele. Ludbehandling og oliebehandling er to af dem.

Mange boligejere vælger faktisk at kombinere forskellige overfladebehandlinger alt efter, hvilke ønsker de har til resultatet. På den måde får man glæde af de forskellige gode egenskaber, som hver enkelt behandling giver. Det gælder også kombinationen af lud og olie, hvor bl.a. hvid lud og olie vælges af mange. Men hvilke fordele er der ved hvid lud og olie, og er det et godt valg til dit gulv?


Hvid lud og olie som gulvbehandling har mange fordele.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvorfor er hvid lud og olie et godt valg?

Falder dit valg på kombinationen af hvid lud og hvid olie, er det ét, du ikke kommer til at fortryde. Der er nemlig mange grunde til, at netop disse to behandlinger er gode og passer godt sammen. Du vil bl.a. få glæde af…:

 • En smuk, hvidskuret overflade
 • Bevarelse af træets synlige struktur
 • Dæmpning af træets gulningsproces
 • Løbende pleje med hvid plejeolie

Et gulv med hvid lud og olie vil få et flot, lyst udseende, der uden tvivl vil have et positivt præg på hjemmet. Men et trægulv skal også kunne mærkes og føles – og det sikrer olien, at man kan. Derfor er det også et godt valg, hvis man ønsker et trægulv med et lyst/hvidligt look, der føles ægte og autentisk. Samtidig er det også nemt løbende at pleje og vedligeholde et gulv med hvid lud og olie. Og det er trods alt også positivt at have med i sine overvejelser.

Hvid lud og olie er en spændende kombination, som vil give dig et utrolig flot trægulv med et naturligt præg. Nogle vil dog mene, at deres gulv ikke bliver tilstrækkeligt modstandsdygtigt, når der også behandles med hvid lud og olie. Her kan en løsning være hvid lud og lak, da lakken vil give gulvet ekstra styrke og beskyttelse. Om du skal vælge den ene eller anden løsning, er en beslutning fagfolk helt sikkert kan hjælpe dig med.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi hjælpe dig med dit gulv?

Hvid lud og olie er en kombination af gode efterbehandlinger, der bliver mere og mere populær. Derfor er det også en overvejelse værd at få behandlet dit gulv med hvid lud og olie, hvis du ønsker et smukt, lyst trægulv med et naturligt præg og en synlig struktur.

Hos GulvKanonen har vi mange års erfaring med både gulvslibning og efterbehandling af trægulve. Lyder hvid lud og olie interessant og som en spændende mulighed for dig, hjælper vi gerne. Også hvis du er i tvivl, om denne kombination overhovedet er et godt valg for netop din gulvtype. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit gulv og dine ønsker – så kan du efterfølgende få et gratis tilbud.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.