• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Sæbe til trægulv – disse produkter skal du bruge


For at vedligeholde dit gulv optimalt bør du bruge en gulvsæbe, der passer til overfladebehandlingen. Gør du det, bevarer dit gulv bl.a. sit flotte udseende længere. Men hvad er det rette valg af sæbe til dit gulv? Få nogle gode bud her.

For at få mest glæde af dine trægulve er det vigtigt at passe godt på dem. God rengøring og vedligeholdelse er nemlig godt for både gulvenes udseende, modstandsdygtighed og holdbarhed.

Når du skal gøre dine trægulve rene, er det ikke optimalt at bruge et universalrengøringsmiddel. Du skal derimod bruge en gulvsæbe, der er produceret til de forskellige typer af trægulve. Har du f.eks. et meget lyst trægulv, der er behandlet med hvidpigmenteret olie eller lud, er det bedste valg at bruge en gulvsæbe, der indeholder hvidpigment.

 

Valget af den rette gulvsæbe er en vigtig del af god vedligeholdelse.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et mærke vi kan anbefale

Der findes mange sæbeprodukter på markedet i dag, hvilket gør det svært at vide, hvad der er værd at bruge. Hos GulvKanonen har vi dog vores egne favoritter, som vi gerne anbefaler til vores kunder. Vi synes især, at Trip Traps gulvsæber er gode på grund af deres høje kvalitet. Derudover er de lettilgængelige, da de blandt andet findes i mange byggemarkeder. Med disse sæbeprodukter kan du være sikker på, at dine trægulve får en god behandling, så du kan få større glæde af dem.

 

Trip Traps sæber til trægulve er et godt valg.

 

Forskellige overflader, forskellige gulvsæber

Herunder har vi opstillet en række af vores anbefalede gulvsæber, så du nemt og hurtigt kan se, hvilken sæbe du skal bruge til dit gulv.

 

Trægulve med naturlud og sæbe: Ved en kombination af naturlud og sæbe er Trip Trap natursæbe det bedste valg.

 

Trægulve med hvid ludbehandling: Trip Trap hvid sæbe eller Trip Trap ekstrahvid sæbe. Hvis du gerne vil have, at dine gulve bevarer et meget lyst udseende, skal du vælge sæben med ekstrahvidt pigment.

 

Trægulve med hvid eller naturlak: En naturlig laksæbe, som Trip Trap naturlaksæbe, kan bruges til alle typer af lakerede overflader.

 

Trægulve med hvid- eller naturolie: Trip Trap hvid oliesæbe eller Trip Trap naturoliesæbe. Udover denne oliesæbe anbefaler vi også, at du 1-2 gange årligt bruger en plejeolie til dine oliebehandlede gulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Følg vejledningen og få det bedste resultat

Udover at vælge den rigtige sæbe til trægulvet er det også vigtigt at bruge gulvsæben rigtigt. Du bør altid følge vejledningen på sæbeproduktet, så du undgår at lave fejl og får de bedste resultater.

Vi har lavet nogle korte videoer og brochurer om vask og vedligeholdelse af trægulve. Med dem er du allerede godt på vej til at give dine trægulve den rette behandling.

Få hjælp til køb og brug af gulvsæbe

Hos GulvKanonen rådgiver vi gerne om, hvilke sæbeprodukter du bør vælge til dine trægulve. Som udgangspunkt er vores anbefaling dog Trip Trap gulvsæber, da de er af høj kvalitet.

Har du spørgsmål til valg af gulvsæbe eller vedligeholdelse af dine trægulve, er du velkommen til at kontakte os. Og er dine trægulve slidte og falmede, kan vi naturligvis også give dig et tilbud på slibning og efterbehandling, så gulvene igen kan se flotte og stærke ud.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.