• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Tjekliste: Maskiner, redskaber og udstyr til polering af trægulve


Trægulve slibes typisk, når de er slidte og trænger til fornyelse. Er dit trægulv meget lidt slidt kan en polering (finslibning) dog være et godt alternativ. Til sådan en opgave kan du bruge vores tjekliste, så du har det rette grej.

Denne artikel er en del af vores gør-det-selv-kategori med tips og gode råd til dine egne projekter.

De fleste trægulve, der er grimme og slidte, gennemgår en almindelig gulvslibning og efterbehandling for at blive pæne igen. I nogle tilfælde kan det dog give god mening blot at polere trægulvet – en letslibning som denne behandling også kaldes. Det gælder, hvis der kun er overfladiske ridser i efterbehandlingen – ikke i træet.

Polering af trægulve sker med en poleringsmaskine, der ikke sliber gulvets overflade, men blot polerer det. Her fokuserer man på at fjerne den slidte efterbehandling, så man efterfølgende kan påføre en ny overfladebehandling – trægulvet forbliver altså intakt, mens det kun er det allerøverste lag, som renoveres.

Vil du polere dit trægulv, kan du tage udgangspunkt i denne tjekliste, der giver dig gode råd til valg af maskiner, redskaber og udstyr. Og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.


Polering af et gulv kræver det rette grej.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vores anbefaling til polering af et trægulv

Vil du polere dit trægulv, kan du bruge nedenstående liste som et udgangspunkt og evt. tage en snak med en fagmand i dit lokale byggemarked. Alternativt kan vi hos GulvKanonen også hjælpe dig med din opgave.

Maskiner og redskaber

 • 1 poleringsmaskine
 • 1 støvsuger

Poleringen af gulvet udføres med en poleringsmaskine, som du kan leje i dit lokale byggemarked. Når du har poleret gulvet første gang, er det en god idé at støvsuge gulvet, inden du polerer gulvet for anden gang.

Slibenet

 • Slibenet til poleringsmaskinen (f.eks. korn 100 og 120)

Til poleringen af gulvet er det en god idé at have slibenet i flere kornstørrelser til rådighed, da det hjælper dig med at få det bedste og flotteste resultat.

Andet udstyr

 • Støvmaske
 • Høreværn
 • Handsker

En gulvpolering støver ikke lige så meget som en gulvslibning. Men det er alligevel en god idé at bruge en støvmaske. Høreværn og handsker giver desuden ekstra beskyttelse samt bedre kontrol over poleringsmaskinen.

Efterbehandling

Efter poleringen af gulvet er det tid til at efterbehandle det. Det er oplagt at vælge den samme overfladebehandling igen, men du har også andre muligheder for at få et flot og modstandsdygtigt gulv.

Hvilke muligheder du har, og hvordan du efterbehandler dit trægulv optimalt, kan du læse mere om i vores gør-det-selv-brochurer.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ønsker du rådgivning eller hjælp?

Polering af et trægulv kan være det rette valg, hvis dit gulv ikke er særlig slidt. Men det er dog ikke altid nemt at vurdere selv. Ønsker du hjælp til at polere dit trægulv – og finde ud af om det overhovedet er den rette behandlingsform – så kontakt os for en uforpligtende snak og et gratis tilbud.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.