• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Vælg den bedste efterbehandling til din trappe


Trapper slides ofte mere end gulve, da det samme område betrædes om og om igen. Derfor er det vigtigt med en god overfladebehandling, der kan give ekstra beskyttelse. Men hvilken skal du vælge? Læs med og få svaret.

En professionel afslibning og efterbehandling er en rigtig god måde til at give din slidte trappe et fornyet udseende og større slidstyrke. Disse to ydelser kan give et gevaldigt løft til helhedsindtrykket af både din trappe og din bolig.

Du kan vælge imellem flere typer af overfladebehandling, og det er dine ønsker til trappen, der afgør, hvilken du bør vælge. Vi giver dig et overblik over fordele og ulemper ved de mest populære efterbehandlinger, så du får nemmere ved at træffe et godt valg.

 

Veludført afslibning og efterbehandling af en trappe.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lud, lak eller olie?

De mest anvendte efterbehandlinger til trapper er lud, lak og olie. Som udgangspunkt er der ikke nogen efterbehandling, der er rigtig eller forkert. De har hver især fordele og ulemper, og valget af efterbehandling til din trappe bunder derfor i dine specifikke behov og ønsker til bl.a. udseende, slidstyrke og vedligeholdelse.

Lud

En behandling med lud giver din trappe en mere sart overflade. Fordelen ved lud er, at trappen får et lyst udseende, der fremhæver de naturlige strukturer i træet. Det kan samtidig give trappen et mere rustikt og naturligt look.

En ludbehandlet trappe kræver jævnlig vask, da den er mere modtagelig overfor snavs og smuds, og vil ikke have samme slidstyrke, som f.eks. en lakeret trappe.

Lak

Lak er den stærkeste overfladebehandling, du kan give dine trapper. Vi anbefaler en matlak, da det giver den mest slidstærke og holdbare overflade. Samtidig er det muligt at bevare trappens naturlige farve.

En anden fordel ved lak er, at du får en meget modstandsdygtig overflade, der er nem at rengøre og derfor kræver minimal vedligeholdelse. Her er en støvsuger og en opvredet klud nok til at holde gulvene pæne og rene.

Olie

En oliebehandling af din trappe fremhæver træets naturlige farve og glød, da olien trækker ned i træet. Det vil give trappen en blød og mat overflade, der samtidig vil virke ret afvisende overfor snavs. Olie vil dog aldrig give en lige så holdbar overflade som en lakbehandling, men til gengæld er en oliebehandlet trappe lettere at genbehandle, når slidmærkerne begynder at være tydelige.

En oliebehandlet trappe er relativ nem at rengøre. En støvsugning efterfulgt af en vask med en klud, der er godt opvredet i sæbespånevand, er med til at holde din trappe pæn og ren.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få professionel hjælp til valg af efterbehandling

Det er vigtigt, at du passer godt på dine trapper, da de slides hurtigere end trægulve, hvor slidtagen fordeles over et større område. Som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger en lakbehandling af dine trapper, da det sikrer dem største styrke.

Er du stadig i tvivl om, hvilken overfladebehandling du bør vælge, skal du kontakte os, da vi kan rådgive dig i forhold til dine konkrete ønsker og behov og dermed sikre dig det bedste resultat. Vi kan også give dig et uforpligtende tilbud på afslibning og efterbehandling af din trappe.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.