• +1700 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

3 grunde til at få et hvidlakeret gulv

Overvejer du at få behandlet dit gulv med hvid gulvlak i forbindelse med en gulvafslibning? Her får du tre, gode grunde til, at du skal vælge et hvidlakeret gulv.

Alle typer af efterbehandling til trægulve har fordele og ulemper. Dit valg afhænger derfor i høj grad af dine ønsker og behov – for ikke alle har de samme præferencer til udseende, slidstyrke og vedligeholdelse.

Lyse trægulve er populære hos danskerne, da de passer godt til vores livsstil og generelle ønsker til udseende. Ønsker du et stærkt trægulv med et lyst udseende, får du ønsket opfyldt med en gulvlak i hvid. En hvid gulvlak på dit trægulv har nemlig flere fordele – både for dit trægulv og for dig.

 

Hvid gulvlak er et populært valg hos danskerne.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et flot, lyst udseende

Et hvidlakeret gulv skaber først og fremmest et flot, lyst udtryk. Det gælder især træets udseende, hvor de naturlige årer, strukturer og knaster fremhæves på flot vis. Netop det naturlige udseende er noget, som mange værdsætter – og der er en hvid gulvlak i høj grad effektiv.

Lyse gulve reflekterer lyset bedre end mørke gulve, så med en hvid gulvlak kan rummene i dit hjem også komme til at virke større og mere lyse, end de egentlig er.

I modsætning til en naturlak, som også fremhæver træets naturlige udseende, så indeholder den hvide gulvlak hvidpigment, der giver det mest lyse udseende. Har du en lille lejlighed eller flere små rum, er en hvid gulvlak altså en effektiv måde til at få mere ud af din bolig.

 

Rigtig god beskyttelse

Når det kommer til slidstyrke og modstandsdygtighed over for skidt og snavs, giver lak den bedste beskyttelse til dit trægulv. Derfor er lak også et populært valg hos familier med børn eller kæledyr, der ofte skaber ekstra slid på gulvet.

En hvid gulvlak skaber en stærk hinde på overfladen af gulvet, som giver bedre holdbarhed end andre overfladebehandlinger. Du skal dog passe på med ridser i gulvet, da lakken kan gøre det svært af reparere store ridser eller skrammer.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Nem rengøring og vedligeholdelse

Har du et gulv, der er behandlet med lak, eller overvejer du at få det? Det er et godt valg, for lakerede gulve er nemme at rengøre og vedligeholde.

Den modstandsdygtige lakoverflade gør rengøringen af dit trægulv til en leg, da gulvets lukkede overflade kun kræver støvsugning og vask efter behov. Du skal dog huske at bruge plejeprodukter, der er egnet til hvidlakerede gulve, f.eks. en naturlig laksæbe, så du passer bedst muligt på dit trægulv.

 

Skal du have et hvidlakeret gulv?

Går du med overvejelser om at få et hvidlakeret gulv? Hos GulvKanonen har vi stor erfaring med både gulvslibning og lakering – så du er velkommen til at kontakte os og høre mere om fordelene ved en lakbehandling, og hvordan den populære efterbehandling matcher dine ønsker og behov. Du kan naturligvis også få et godt tilbud på en professionel gulvslibning og efterbehandling med hvid gulvlak, der giver dig lyse og slidstærke trægulve.