• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Derfor skal du vælge et hvidlakeret gulv


Overvejer du at få behandlet dit gulv med hvid gulvlak i forbindelse med en gulvafslibning? Her får du tre, gode grunde til, at du skal vælge et hvidlakeret gulv.

Alle typer af efterbehandling til trægulve har fordele og ulemper. Dit valg afhænger derfor i høj grad af dine ønsker og behov – for ikke alle har de samme præferencer til udseende, slidstyrke og vedligeholdelse.

Lyse trægulve er populære hos danskerne, da de passer godt til vores livsstil og generelle ønsker om udseende. Ønsker du et stærkt trægulv med et lyst udseende, får du ønsket opfyldt med en gulvlak i hvid. En hvid gulvlak på dit trægulv har nemlig flere fordele – både for dit trægulv og for dig.

 

Hvid gulvlak er flot og lyst, og det beskytter dine gulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et flot, lyst udseende

Et hvidlakeret gulv skaber først og fremmest et flot, lyst udtryk. Det gælder især træets udseende, hvor de naturlige årer, strukturer og knaster fremhæves på flot vis. Netop det naturlige udseende er noget, som mange værdsætter – og der er en hvid gulvlak i høj grad effektiv.

Lyse gulve reflekterer lyset bedre end mørke gulve, så med en hvid gulvlak kan rummene i dit hjem også komme til at virke større og mere lyse, end de egentlig er.

I modsætning til en naturlak, som også fremhæver træets naturlige udseende, så indeholder den hvide gulvlak hvidpigment, der giver det mest lyse udseende. Har du en lille lejlighed eller flere små rum, er en hvid gulvlak altså en effektiv måde til at få mere ud af din bolig.

 

Rigtig god beskyttelse

Når det kommer til slidstyrke og modstandsdygtighed over for skidt og snavs, giver lak den bedste beskyttelse til dit trægulv. Derfor er lak også et populært valg hos familier med børn eller kæledyr, der ofte skaber ekstra slid på gulvet.

En hvid gulvlak skaber en stærk hinde på overfladen af gulvet, som giver bedre holdbarhed end andre overfladebehandlinger. Du skal dog passe på med ridser i gulvet, da lakken kan gøre det svært af reparere store ridser eller skrammer.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Nem rengøring og vedligeholdelse

Har du et gulv, der er behandlet med lak, eller overvejer du at få det? Det er et godt valg, for lakerede gulve er nemme at rengøre og vedligeholde.

Den modstandsdygtige lakoverflade gør rengøringen af dit trægulv til en leg, da gulvets lukkede overflade kun kræver støvsugning og vask efter behov. Du skal dog huske at bruge plejeprodukter, der er egnet til hvidlakerede gulve, f.eks. en naturlig laksæbe, så du passer bedst muligt på dit trægulv.

Hvorfor vælge et hvidlakeret gulv?

Et hvidlakeret gulv er et populært valg blandt mange boligejere. Her er årsagerne til hvorfor:

 1. Lyst og luftigt udseende: Hvidlakerede gulve reflekterer lyset og kan få rummet til at virke større og mere åbent. Det lyse udseende passer godt til mange moderne indretningsstile.
 2. Fremhæver træets naturlige skønhed: Den hvide lak fremhæver træets naturlige årer, strukturer og knaster, hvilket skaber et unikt og æstetisk tiltalende udseende.
 3. Stærk beskyttelse: Hvid gulvlak skaber en robust overflade, der er modstandsdygtig over for skidt og snavs. Det er et ideelt valg for familier med børn eller kæledyr.
 4. Nem vedligeholdelse: Hvidlakerede gulve er nemme at rengøre og vedligeholde. Den lukkede overflade kræver kun regelmæssig støvsugning og vask med egnede plejeprodukter.
 5. Fleksibilitet i indretning: Den neutrale hvide farve passer til næsten enhver farvepalet og indretningsstil, hvilket giver dig frihed til at eksperimentere med forskellige designvalg.
 6. Miljøvenlige valgmuligheder: Nogle hvidlakerede produkter er fremstillet med miljøvenlige materialer og processer, hvilket giver dig mulighed for at vælge en bæredygtig løsning.

Skal du have et hvidlakeret gulv?

Går du med overvejelser om at få et hvidlakeret gulv? Hos GulvKanonen har vi stor erfaring med både gulvslibning og lakering – så du er velkommen til at kontakte os og høre mere om fordelene ved en lakbehandling, og hvordan den populære efterbehandling matcher dine ønsker og behov. Du kan naturligvis også få et godt tilbud på en professionel gulvslibning og efterbehandling med hvid gulvlak, der giver dig lyse og slidstærke trægulve.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.