• +800 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

3 tips til at få et godt tilbud på gulvafslibning

 Ønsker du et flot trægulv uden at ødelægge budgettet, er et godt tilbud på gulvafslibning vigtigt. Prisen er dog ikke alt, da kvaliteten af gulvarbejdet også skal være i orden. Her får du tre tips til at vurdere om dit gulvafslibningstilbud er godt.

I jagten på et gulvfirma, der kan sikre flotte trægulve som holder i mange år, vil mange mene, at prisen er det vigtigste, når de skal vurdere, om de har fået et godt tilbud. Men prisen på gulvafslibning er blot én af flere elementer.

For at sikre, at du får et godt tilbud, er der derfor flere ting du kan gøre. Herunder har vi samlet tre ting, du selv har indflydelse på, som kan sikre dig et godt tilbud.

 

Et godt tilbud på afslibning af dit gulv påvirker også det endelige resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tip #1 – Identificer dit behov

For at få et tilbud på gulvafslibning, som du føler er godt, skal du først og fremmest identificere dit behov. Har du kun brug for gulvafslibning, eller er en gulvafhøvling også nødvendig? Og hvad med efterbehandling af dit trægulv – skal det være lak, olie eller noget tredje? Spørgsmålene er mange, men med god rådgivning, er du godt på vej.

Når du har helt styr på dit behov, bliver det også nemmere for gulvfirmaet at give dig et godt gulvafslibningstilbud. I sidste ende er det vigtigt, at du føler, at du har fået værdi for dine penge, hvilket er nemmest, hvis du på forhånd ved, hvad du skal have.

 

Tip #2 – Tjek andre kunders anmeldelser

For at sikre, at du får god værdi for pengene, er det en god idé at tjekke dit gulvfirmas anmeldelser. Her kan du f.eks. bruge den uafhængige anmeldelseshjemmeside Trustpilot til at læse andre kunders erfaringer og bedømmelse af gulvfirmaet.

Denne metode giver dig et bedre billede af gulvfirmaet for, hvis størstedelen af kundeanmeldelserne er positive, kan du nok også forvente et godt resultat. Mange kunder inkluderer også en beskrivelse af det tilbud, de modtog, hvilket måske kan være med til at give dig en idé om din gulvbehandlingspris er fair.

 

Anmeldelsessider, som Trustpilot, kan give dig en idé om dit gulvfirmas priser og tilbud.

 

 

Tip #3 – Tænk ikke kun på prisen

Selvom mange tror, at det bedste gulvafslibningstilbud, altid er dét der er billigst, så er det ikke korrekt. Typisk vil den billigste pris på slibning af et gulv også afspejle sig i kvaliteten af det udførte arbejde. Det kan være manglende overholdelse af arbejdskrav, dårligt udført arbejde og brug af materialer og maskiner i ringe kvalitet.

Hurtige løsninger ender ofte i problemer inden for kort tid, hvilket kan betyde, at det udførte arbejde har været spildt og derfor skal udføres igen. Hvis noget er for billigt, er der nok også en grund dertil. Så husk derfor på, at et godt tilbud f.eks. også omfatter god kvalitet, service, leveringstid og rådgivning.

 

Få et tilbud du kan regne med

Når du skal finde et godt tilbud på gulvafslibning, er der tydeligvis flere ting at overveje. For at identificere dit behov og vurdere, hvad du har brug for, bør du tage en snak med et erfarent gulvfirma.

Hos GulvKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor kan du regne med kompetent rådgivning og gulvarbejde i høj kvalitet. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller få et gratis tilbud på gulvafslibning.