• +1000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Behandling af køkkenbordplade – hvilken skal du vælge?

I mange hjem bruges køkkenbordet til madlavning, midlertidig opbevaring af indkøb og andre aktiviteter, der slider på bordets overflade. Derfor er det vigtigt med en god og beskyttende behandling af køkkenbordpladen – men hvilken?

Når gulvfirmaer efterbehandler trægulve er der flere valgmuligheder med hver deres fordele og ulemper – det samme gælder for køkkenbordplader.

Køkkenet, og især køkkenbordpladen, er et udsat område, der bruges dagligt og ofte på flere måder. Det fører dermed til daglig slid på bordpladen, hvilket betyder, at køkkenbordpladen efter nogle år vil have godt af en afslibning og efterbehandling.

Har du en bordplade i træ, er det selvfølgelig noget, man lægger mærke til – bordplader i træ er utrolig flotte, men kræver også løbende pleje og vedligeholdelse for at bibeholde det smukke udseende. Og da køkkenbordet er et arbejdsbord, er det også nødvendigt, at bordet har en beskyttende overflade. Dit valg af behandling af køkkenbordpladen står reelt set mellem olie og lak – og hos GulvKanonen har vi en klar favorit, som vi altid anbefaler vores kunder.

En køkkenbordplade behandlet med olie giver et flot resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vores anbefaling af behandling til køkkenbordplader

Hos GulvKanonen har vi en klar holdning til, hvilken efterbehandling, der er bedst i forbindelse med en slibning og behandling af køkkenborde – nemlig olie.

Vi anbefaler generelt ikke lakering af køkkenborde. Grunden til dette er, at lak til køkkenborde ikke er lige så nemt at reparere på i forhold til et køkkenbord med en olieret overflade.

Da køkkenbordet som sagt er et arbejdsbord, vil det også være svært at undgå ridser eller hakker som følge af tilberedning af mad, placering af indkøbsvarer eller andre genstande på bordet samt andre aktiviteter ved bordet. Det er dog intet problem at få lakeret andre bordplader i hjemmet end dit køkkenbord, f.eks. i badeværelset, hvor lak typisk er den anbefalede behandlingstype.

Uanset hvor meget man passer på, så kan uheld ske. Og er skaden først sket, vil det altså være svært at rette op på synlige hakker og ridser i et lakeret køkkenbord. Derfor er olie en bedre løsning, da det giver en åben overflade, som er nemmere at reparere i tilfælde af skader.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til behandling af køkkenbordplade

Ligesom gulve har køkkenbordplader også et begrænset antal slibninger i sig. Er du i tvivl, om dit køkkenbord kan slibes, eller vil du høre mere om de forskellige typer behandling til køkkenborde, så kan du altid få en snak med os. Du er også velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud på slibning og behandling af en køkkenbordplade.