• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Derfor er en 2-komponent gulvlak et godt valg


Visse områder i hjemmet er mere udsat for slid på gulvet end andre. Har du samtidig husdyr eller små børn, kan dele af trægulvet hurtigt få et slidt og trist udseende. Men en 2-komponent gulvlak kan være løsningen på problemet.

Der findes flere efterbehandlinger til trægulve, som har hver sine fordele og ulemper. Dit valg af efterbehandling har derfor meget at gøre med dine ønsker og præferencer. Hvilket udseende skal gulvet have? Hvor modstandsdygtigt skal gulvet være over for snavs og skidt? Hvor nemt skal det være at rengøre gulvet – og hvor ofte ønsker du at gøre det?

Der er altså flere vigtige ting at overveje. Lak er dog en populær behandling med mange fordele og findes derfor også i mange danske hjem. Dertil kan du også vælge at få dit gulv lakeret med en 2-komponent lak. Men hvad er en 2-komponent gulvlak egentlig? Og hvornår kan det betale sig at vælge denne efterbehandling?

 

2-komponent lak beskytter dit gulv og gør det nemt at rengøre.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

 

Effektiv beskyttelse til belastede gulvområder

I forhold til et trægulvs modstandsdygtighed og slidstyrke er lak det bedste valg af efterbehandling til dit gulv. At en lak er 2-komponent betyder, at den er tilsat en hærder, der giver ekstra styrke og beskyttelse.

En 2-komponent lak er ideel til gulve med mere trafik, belastning og slid, da lakkens hærder netop beskytter ekstra godt. Det vil sige, at en 2-komponent gulvlak typisk bruges på trapper eller i mellemgange i hjemmet, hvor alle beboere ofte færdes.

Udover at denne gulvlak er ekstra modstandsdygtig og slidstærk, så sikrer den også dit trægulv længere holdbarhed.

Ideel til hjem med kæledyr

Der er kæledyr i mange danske hjem, især hunde og katte. Dyrenes klør har dog den ulempe, at de slider meget på trægulvets overflade og skaber mange, små ridser. Derudover øger dyr også behovet for rengøring af gulvene. Af den grund er en 2-komponent gulvlak et godt valg.

Lakkens store slidstyrke giver ekstra beskyttelse mod dyrenes færden, hvilket gør det muligt at bevare gulvets flotte udseende længere. Det er også af den grund, at vi altid anbefaler 2-komponent lak til gulve i hjem med ét eller flere store kæledyr.

Nem rengøring og vedligeholdelse

Endnu en fordel ved et lakeret gulv er, at rengøring og vedligeholdelse holdes til et minimum, så længe du behandler dit gulv ordentligt.

I forlængelse af delen om fordele ved 2-komponent lak i forhold til dyrs slitage på gulvet så gælder dette også for rengøringen af gulvet. I hjem med kæledyr, hvor der ofte bør gøres mere rent end gennemsnitligt, vil et lakeret gulv uden tvivl gøre rengøringen nemmere.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få kompetent hjælp til dit gulv

Der er mange fordele ved en to-komponent lak. Men der er også fordele ved andre efterbehandlinger. Dit valg kommer derfor an på dit behov og dine ønsker. Men har du brug for ekstra slidstyrke og beskyttelse er et 2-komponent lakgulv et meget fornuftigt valg.

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der passer til dit behov, så bør du tage en snak med os. Vi har mere end 10 års brancheerfaring og kan give dig brugbar rådgivning. Og vi kan naturligvis også give dit et gratis tilbud, der sikrer dig et flot, slidstærkt trægulv.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.