• +1500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Fra malet gulv til efterbehandlet gulv

Har du et malet trægulv, der er godt og grundig slidt, eller er du blot træt af gulvets udseende og ønsker fornyelse i hjemmet? Så er det nemt at gå fra et malet trægulv til et efterbehandlet trægulv – vi fortæller dig mere her.

Der er mange fordele ved malede trægulve – de har et anderledes udtryk end efterbehandlede trægulve og kan være rigtig flotte. Har du dog et malet trægulv, der er slidt efter mange års brug og derfor har fået et knap så pænt udseende? Eller ønsker du bare fornyelse i hjemmet efter mange år med malede trægulve? Uanset hvad grunden er, så er det intet problem at gå fra et malet gulv til et efterbehandlet gulv.

Afhøvling, afslibning og efterbehandling skaber smukke gulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Det første skridt – fjern maling fra gulvet

For at få gulvet klargjort til overhovedet at kunne få en efterbehandling, er det nødvendigt først at fjerne malingen fra gulvet. Med en gulvafhøvling kan vi fjerne maling fra gulvet effektivt, så træets overflade er synlig og klar til det næste skridt – afslibningen.

Enhver gulvafhøvling efterfølges nemlig af en gulvafslibning, der giver gulvet den perfekte stand til at kunne tage imod efterbehandlingen, som er sidste skridt i processen.

Ofte kan gulve sagtens klare en gulvafhøvling og –afslibning. Der kan dog være forhold, som gør opgaven sværere (eller i værste tilfælde umulig) – f.eks. hvis dit gulv er meget tyndt og derfor ikke kan klare en afhøvling, som typisk fjerner 2-4 mm. af træets overflade.

Efterbehandling – hvad skal du vælge?

Efter afhøvling og afslibning af det malede gulv er det tid til at vælge en efterbehandling, der skal erstattet det malede look. Mulighederne er mange, da du kan vælge mellem lak, lud, olie og sæbe. Så der er særlige overvejelser, du bør gøre dig:

  • Hvilket udseende skal gulvet have?
  • Har du kæledyr eller små børn?
  • Hvor nemt skal det være at rengøre og vedligeholde gulvet?

Er du i tvivl om, hvilken type efterbehandling, der er ideel til dine ønsker og behov, er det noget en professionel gulvmand sagtens kan hjælpe med.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjæp til dine gulve

Arbejdsprocessen med at fjerne maling fra dit gulv og efterfølgende slibe og efterbehandle gulvene på ny er ret ligetil for en professionel gulvmand.

Hos GulvKanonen har vi mere end 10 års erfaring i branchen og har derfor hjulpet adskillige kunder i hele landet med afhøvling af malede gulve. Hvis du har malede gulve, som du ønsker får et nyt udseende, så er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan både give dig inspiration og gode råd til hele beslutnignsprocessen, men også et gratis tilbud på afhøvling, afslibning og efterbehandling af dit malede gulv.