• +800 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

God forberedelse inden en gulvafhøvling

Hvis du får besøg af et gulvfirma, der skal renovere dit meget slidte trægulv, er det en god idé at hjælpe gulvfolkene på vej med lidt forberedelse – men hvad skal du gøre? Vi viser dig tre punkter i forberedelsen inden en gulvafhøvling.

Hvis dit trægulv har dybe ridser, grimme mærker eller store malerpletter, er der håb forude. Med  en gulvafhøvling og -afslibning får du hurtigt et trægulv med en jævn overflade. Og med en god efterbehandling vil dit trægulv også blive flottere og mere slidstærkt.

Kræver dit gulv en afhøvling, kan du med fordel forberede dig, inden du får de professionelle gulvfolk på besøg. En god forberedelse gør nemlig hele arbejdsprocessen nemmere og mere effektiv, så du får en god oplevelse og et godt slutresultat.

 

Et ryddet rum er en del af forberedelsen inden en renovering af dit gulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et ryddet gulv, en kost og afdækningsplast

Forberedelse inden en afhøvling af dit gulv betyder mere, end du regner med. Og det er ikke meget der skal til for, at du har gjort en god indsats, som gulvfolkene vil sætte pris på.

Må der være flytbare møbler i rummet?

For, at gulvfolkene kan udføre opgaven med et holdbart og flot resultat til følge, er det nødvendigt, at dine møbler flyttes helt ud af rummet, så gulvet er helt ryddet, inden afhøvlingen begyndes. Gulvfolkene kan nemlig ikke flytte rundt på møbler og andre genstande samtidig med, at de afhøvler og sliber dit gulv.

Skal gulvene være rene?

Selve gulvet kræver ikke den store forberedelse inden en gulvafhøvling. Du skal blot feje gulvet, ikke støvsuge eller vaske det. Grunden til, at du skal feje er for at undgå små genstande, som tegnestifter eller tabte søm, på gulvet, når gulvfolkene begynder at bruge deres afhøvlings- og afslibningsmaskiner.

Kan jeg undgå støv?

Selvom der er anvendes professionelle maskiner til en gulvafhøvling, og der er monteret sug på maskinerne, så er de ikke i stand til at opsuge alt støv. Så for at undgå, at dit køkken eller andet inventar, som fjernsyn eller hylder på væggene, bliver fyldt med støv, er det en god idé at dække dem til med afdækningsplast. Vil du gerne lukke rummet helt af, kan en afdækningsdør i plast med lynlås være en smart løsning.

Få et tilbud på gulvafhøvling

Hvis du gerne vil vide, om dit slidte trægulv kræver en gulvafhøvling eller fint kan nøjes med en afslibning, skal du endelig kontakte os. Med vores erfaring skal vi nok finde den bedste løsning, så du igen kan få flotte og stærke gulve. Du kan naturligvis også få et gratis tilbud, der er skræddersyet til dine ønsker og behov – og vi fortæller gerne mere om god forberedelse inden afhøvlingen eller afslibningen af dit gulv.