• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Gilleleje

Få udført professionel gulvafhøvling

Mangler du et godt tilbud på gulvafhøvling i Gilleleje? Så er det lige præcis her, du bør kigge! Hos GulvKanonen kan vi hjælpe dig med at få den rette gulvbehandling til dit gulv, så du igen kan få glæde af et smukt trægulv.

Vi har over 10 års gulverfaring samt et indgående kendskab til de mange forskellige gulvbehandlingsmetoder – afhøvling, afslibning og efterbehandling. Vi er eksperter på området. Det har også sendt vores tilfredsscore til tops på vores Trustpilot-side, da vores kunder altid kan være sikre på at være i gode hænder hos vores professionelle gulvfolk.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordele ved at bestille gulvafhøvling hos GulvKanonen

Med vores store erfaring, passionerede team af gulvfolk og solide know-how får du mange fordele, når du bestiller gulvarbejde i Gilleleje fra os:

 • Med 10+ års erfaring er vi eksperter i gulvrenovering
 • Vi er et landsdækkende gulvfirma med mange glade kunder
 • Du får gulvarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
 • Vi skræddersyer vores tilbud til din personlige opgave

Dermed kan du føle dig tryg, når du får besøg af os. Vi garanterer, at vi laver et veludført stykke håndværk. Vi er desuden klar med rådgivning, så du føler du får den bedste vejledning og en individuel, skræddersyet løsning – hver gang.

Få rådgivning til gulvbehandling på Sjælland

Gulve kan holde i mange år med den rette behandling, men det er langt fra alle der ved, hvordan det holdes bedst ved lige. Derfor kan det være fristende at få hjælp udefra, og her er vi selvfølgelig klar med både professionel hjælp og gode råd.

Som set ovenfor rykker vi gerne ud til dit hjem for at give dine gulve lige netop den behandling, de har brug for – uanset om der er tale om gulvafhøvling i Gilleleje eller et andet sted på Sjælland.

Udover selve udførelsen af arbejdet kan vi også besvare spørgsmål som disse:

 • Hvilken type gulvrenovering skal du vælge?
 • Hvordan rengør du dit gulv korrekt?
 • Er der forskel på efterbehandlinger?

Vi kan vejlede dig i alt inden for gulvarbejde, så du altid er sikret den helt rette løsning. Det giver dig også mere værdi for pengene og større glæde af vores arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få godt gulvarbejde i Gilleleje

Hvis du vil bestille et gulvfirma til at komme ud og behandle dine gulve for dig, så kan du roligt ringe til os. Med vores store erfaring vil vi uden tvivl kunne tilbyde afhøvling eller andet gulvarbejde til en god pris, der passer til din situation og dine behov. Det vigtigste for os er, at du får en løsning, der matcher dine krav, så du kan glædes mest muligt over dit valg.

Er du interesseret i at få et godt tilbud, kan du kontakte os helt uforpligtende for et tilbud på gulvafhøvling i Gilleleje. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.