• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Grindsted

Vi er kvalitetsbevidste gulvfolk

Er det blevet tid til, at dit trægulv skal have udført gulvafhøvling? Så er GulvKanonen de rette til opgaven. Vi har mere end 10 års erfaring med afhøvling af gulve. Vi udfører både arbejde for private samt virksomheder. Står du derfor med en gulvopgave i form af gulvafhøvling i Grindsted, så tøv ikke med at kontakte os med det samme.

GulvKanonen er en landsdækkende gulvservicevirksomhed, der dagligt håndterer alt fra gulvafslibning og efterbehandling af trægulve til gulvafhøvling og maling af gulve. Med andre ord kan vi levere alt indenfor professionelt gulvarbejde. Derudover giver vi dig tre års garanti på det gulvarbejde, der er udført af os. Med andre ord er du i yderst sikre hænder, hvis du vælger os som dit gulvfirma.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi er eksperter i gulve

Når du skal finde det rette gulvfirma til at udføre gulvafhøvling i Grindsted, så er det vigtigt, at du har ekspertise in mente. Det er nemlig i høj grad kompetencer, som er med til at sikre de gode resultater. Vi er stolte af at kunne skilte med, at vi i mere end 10 år har arbejdet med gulvrenovering. Derfor ved vi, hvad der skal til, når der f.eks. skal afhøvles gulve.

Er du endnu ikke overbevist om, at GulvKanonen er det rigtige valg til din opgave i Grinsted eller omegn, så kan du herunder se nogle af de væsentligste fordele, der er ved at vælge os som dit gulvfirma:

 • Vi får fantastiske anmeldelser på TrustPilot.
 • Vi har +10 års erfaring med gulvservice.
 • Du får 3 års garanti på gulvarbejdet.
 • Vi sikrer veludført og professionelt håndværk.
 • Vi har nogle af markedets bedste priser på gulvafhøvling

Vi arbejder med gulve i hele Danmark, og derfor kommer vi meget gerne til Grinsted og hjælper med din gulvopgave.

Hos os bliver du vejledt korrekt

Når der skal tages beslutninger om ens egne trægulve, så er det naturligvis alfa og omega, at du tager de rigtige beslutninger. Vi ved dog også, at det kan være svært at navigere igennem alt den viden, som man skal have for, at man kan tage korrekte beslutninger. Derfor er vores yderst erfarne og dygtige gulvspecialister klar til at hjælpe dig på rette vej.

Ser dit trægulv slidt ud, og sidder du eksempelvis med overvejelser om at udskifte gulvet med noget nyt, så er det en god idé først at undersøge, om gulvet kan redes ved hjælp af afslibning eller afhøvling. Det er en markant billigere løsning, end hvis du skal til at udskifte hele dit gulv. Er du i tvivl om, hvad det fornuftige valg er for dig, så kontakt os i dag.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få en af markedets bedste priser

Skal vi tage et kig på din gulvopgave, så kontakt os med det samme. Vi har en masse gulvspecialister, der er klar til at give et godt tilbud på gulvafhøvling i Grindsted. Har du endvidere spørgsmål til os vedrørende dine trægulve, så kan du nemt komme i kontakt med os via enten telefon eller e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.