• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Herning

Styrk dit gulvs udseende og holdbarhed

Med tiden vil et trægulv blive slidt og trist at kigge på. Træets varme og glød falmer, og måske har det endda fået ridser, hakker eller misfarvninger. Men du behøver ikke nødvendigvis skifte det ud, selvom du gerne vil have et gulv, der ser sundt og stærkt ud. Langt de fleste gulve kan holde til at blive afhøvlet, hvilket fjerner det slidte lag, så overfladen igen bliver pæn og stærk.

Med hjælp fra et professionelt gulvfirma er du sikker på at få det flotteste resultat. GulvKanonen har mere end 10 års erfaring inden for branchen, hvilket er din garanti for et smukt resultat. Vi har allerede hjulpet mange glade kunder i hele landet grundet vores landsdækkende service, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med gulvafhøvling i Herning.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fagfolk giver det bedste resultat

Vi forstår til fulde, hvor vigtigt det er for dig at vælge et firma, du kan stole på i forbindelse med en gulvafhøvling i Herning. Derfor er GulvKanonen det helt rigtige firma, for du kan regne med os. Mødestabilitet og aftaler, der overholdes, er selvfølgelig ikke de eneste fordele ved at vælge os:

 • Erfarne fagfolk, der bruger professionelt udstyr
 • 10+ års erfaring fra branchen
 • Gulvarbejde til dit behov
 • Veludført håndværk og kompetent rådgivning
 • 3 års garanti på alt udført arbejde

Vores erfaring og ekspertise er din sikkerhed for en professionel og effektiv proces. Vores passionerede medarbejdere går ikke på kompromis med deres håndværk, hvilket øger din sikkerhed for det bedste resultat. Faktisk tror vi så meget på kvaliteten af vores arbejde, at du altid får tre års garanti på vores ydelser. Og det koster ikke ekstra.

Få professionel rådgivning i Herning

Uanset om du skal have udført gulvafhøvling i Herning eller i en anden jysk by, så kan vi hjælpe dig. Med vores erfarne og dygtige medarbejdere, der er at finde i hele landet, har vi helt sikkert en kompetent fagmand i nærheden, der kan hjælpe dig.

 

Vi ved, at det er meget forskelligt, hvor stor viden vores kunder har om gulvrenovering. Derfor yder vi dagligt professionel rådgivning og sparring til vores kunder. Oftest er det spørgsmål som disse, vi svarer på:

 • Kan mit gulv afhøvles?
 • Er det nødvendigt at efterbehandle et afhøvlet gulv?
 • Hvordan passer jeg efterfølgende på gulvet?

Vi er meget bevidste om, hvor vigtig kompetent rådgivning er for at sikre det ønskede resultat. Derfor er det en naturlig del af vores gode service, som du altid får til en meget fordelagtig pris.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på din opgave

Måske har du allerede bestemt dig for, at du skal have udført en gulvafhøvling, eller måske har du blot spørgsmål til én af vores ydelser. Uanset hvad dit behov er, skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.

Vores kompetente medarbejdere ser frem til at modtage din henvendelse og rådgiver dig gerne, så du får et gulv, der opfylder dine ønsker og behov. Derudover sørger vi for, at du får et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, uanset om det er i Herning eller ej. Vi sørger i hvert fald for, at dit gulv er i de bedste hænder.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.