• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Holbæk

Flotte gulve fra dygtige gulvfolk

Det er de færreste af os, der nyder synet af et gammelt og slidt gulv. Dog er det også de færreste, der uden problemer har råd til at få udskiftet hele gulvet. Heldigvis findes der en alternativ løsning på dette. Med en gulvafhøvling kan du give dine gulvbrædder helt nyt liv – endda til rigtig gode priser.

Har du behov for en gulvafhøvling i Holbæk eller omegn, er GulvKanonen altid parat til at hjælpe dig. Efter mere end 10 i branchen har vores gulvfolk styr på deres arbejde og sørger derfor altid for tilfredsstillende slutresultater, når de har haft dine gulve i deres varetægt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Du er vigtigst for os

Om du har brug for at få ordnet dit gulv i Holbæk eller andre steder i landet, er vi klar til at rykke ud. Vi er et gulvfirma, der bestræber os på at levere, hvad kunden ønsker, og vi tilbyder derfor også forskellige typer af gulvarbejde og efterbehandlinger.

Dog har vi endnu flere fordele i ærmet, der gør os værd at benytte, hvis du leder efter et kompetent gulvfirma:

 • Uanset gulvydelse lover vi altid tre års garanti
 • Vores dygtige fagfolk benytter altid professionelle maskiner
 • Vi hjælper dig af med bekymringer, så kan se frem til et flot gulv
 • Vi har styr på vores arbejde og 10+ års erfaring i gulvbranchen

Til rådighed landet over

Det er ikke kun gulvafhøvling i Holbæk vi tilbyder. Vi rykker gerne ud på hele Sjælland, hvad end det er det er nord, syd, øst eller vest. Vi er et landsdækkende firma, der dermed altid står til rådighed, hvis du har brug for en behandling af dine gulve, uanset hvor i landet, du er placeret.

Når det kommer til rådgivning og vejledning, gør det heller ingen forskel for os, hvor i landet du er bosat. Vi sidder altid klar til at besvare de tvivlsspørgsmål, du måtte have omkring dine gulve. Det gælder, hvad end det handler om vedligeholdelse af nyafhøvlede gulve, rengøring af dit plankegulv, eller du har brug for at høre, hvad vi kan tilbyde af gode priser på gulvarbejde hos dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud specielt til dig

Er du nået frem til, du har brug for en gulvafhøvling i Holbæk eller anden form for renovering af dit gulv? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en ganske uforpligtende samtale med dig om, hvad vi kan komme op med af gode tilbud til dig.

Vi har generelt stor tilfredshed blandt vores kundeskare, der er glade for den personlige service, hvor vi tilrettelægger gulvbehandlingen efter den enkelte kundes behov. Det er ganske gratis for dig at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med en professionel og effektiv behandling af dine gulve.

Så kontakt os endelig i dag for et ganske uforpligtende tilbud og en god dialog om dine ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.