• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Korsør

Få et flot gulv på ny uden besvær

Er du træt af dine gamle trægulve med mærker, hakker og misfarvninger? Med et professionelt gulvfirma kan du nemt og hurtigt få renoveret dine gulve så de ser ud som nye. Så slipper du for alt besværet med selv at skulle gøre det hårde arbejde.

Hos GulvKanonen har vi mange års erfaring når det kommer til gulvrenoveringer. Hvis du har brug for en gulvafhøvling i Korsør, har du mange fordele ved at bruge os som gulvfirma. Hos os får du nemlig et skræddersyet tilbud, så det passer til lige netop dig. Vi leverer en service med kunden i fokus og sørger altid for, at det færdige resultat matcher kundens ønsker og behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et erfarent gulvfirma med mange fordele

Hos GulvKanonen udfører vi gulvarbejde i hele landet. Leder du efter et professionelt og erfarent gulvfirma til at udføre en gulvafhøvling i Korsør eller et andet sted på Sjælland, er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig dygtige og kompetente gulvfolk rundt om i landet, der hurtigt kan hjælpe til.

Når du lader os give dine trægulve en kærlig hånd, er du garanteret et stykke gulvarbejde udført af kompetente gulvfolk med professionelle maskiner. Der er således ikke noget at sige til, at vi har mange glade kunder og en høj tilfredshedsscore på Trustpilot.

Når du vælger GulvKanonen til at udføre en afhøvling af dit gulv i Korsør får du mange fordele, blandt andet:

 • Får du et skræddersyet og gratis tilbud på din gulvopgave
 • Er du sikret et flot og holdbart gulv
 • Får du 3 års garanti på alt udført arbejde

Vi har dine ønsker og behov fokus

Hos GulvKanonen har vi dig i fokus. Det er altafgørende, at de gulve vi efterlader dig med matcher dine specifikke ønsker og behov. Derfor får du skræddersyet et tilbud, der passer til lige netop dig.

Det er desuden vigtigt for os, at du føler dig tryg og i gode hænder, når du får lavet din gulvopgave hos os. Derfor har vi kompetente og behjælpelige medarbejdere i dit område, som er klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål, hvis du skulle være i tvivl om noget. Det kan for eksempel være viden om:

 • Hvilken type gulvrenovering du har behov for
 • Hvilken slags efterbehandling du skal vælge til dine gulve
 • Hvordan du rengør og vedligeholder dine gulve bedst muligt

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud i dag

Hvis du ønsker dig et flot og holdbart trægulv, er den bedste løsning at lade et professionelt gulvfirma tage sig af sagen. Dermed slipper du for enten at skulle stå for gulvarbejdet selv eller at få lagt et helt nyt gulv.

Hos GulvKanonen udfører vi gulvarbejde i høj kvalitet og til lave priser. Hvis du har brug for gulvafhøvling i Korsør, anbefaler vi, at du kontakter os. Vi sørger for, at du får et gratis og uforpligtende tilbud som passer til dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.