• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Lystrup

Gulvafhøvling af professionelle gulvfolk

Her hos GulvKanonen er vi specialister i fornyelse af trægulve og kan med andre ord håndtere alle slags gulvopgaver. Vi servicerer kunder i hele Danmark, og derfor er du hos os sikker på god service samt håndværk udført til perfektion.

Én af vores kernekompetencer er gulvafhøvling. Har du derfor et trægulv, der trænger til nyt liv, er vi det helt perfekte valg til opgaven. Med mere end 10 års erfaring har vi det rette erfaringsgrundlag til at kunne klare din gulvopgave. Derfor er der heller ikke en opgave, der er hverken for stor eller lille til os. Skal du have udført gulvafhøvling i Lystrup, vil vi gerne give dig et godt tilbud, der sikrer dig flotte og stærke gulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Du er i trygge hænder hos os

Det skal være en rigtig god oplevelse at være kunde hos GulvKanonen. Vores absolut største prioritet er, at alle vores kunder er glade og tilfredse. Derfor er vi f.eks. også yderst stolte af den TrustPilot-tilfredshedsscore, som vi har formået at opbygge gennem godt arbejde og glade kunder.

Hvert år udfører vi et hav af gulvopgaver i Danmark. Vi kommer derfor glædeligt til Lystrup og udfører afhøvling af dine trægulve. Hvad end opgaven er en erhvervsopgave eller en privatopgave, så har vi dygtige gulvfolk, der er klar til at hjælpe dig. Herunder kan du læse nogle af de fordele, der er ved at vælge GulvKanonen:

 • Mere end 10 års erfaring med gulvopgaver
 • Vi giver 3 års garanti på vores gulvarbejde
 • Du er i trygge hænder hos GulvKanonen
 • Vi får fantastisk feedback på TrustPilot
 • Vi gør udelukkende brug af professionelle gulvfolk

Har du en gulvopgave, som vi skal se nærmere på, så lad os byde ind med vores konkurrencedygtige priser og veludførte håndværk.

Få kyndig vejledning af vores eksperter

Rådgivning og vejledning er en del af den service, som vi yder over for vores kunder. For os er det vigtigt, at du føler dig inddraget i processen, og at du endvidere bliver klogere på, hvordan dit trægulv skal behandles.

Vælger du os til at udføre gulvafhøvling i Lystrup, så vil du straks kunne mærke, at vores professionelle gulvfolk formår at give dig kyndig vejledning. Vi modtager dagligt et hav af spørgsmål omkring trægulve. Nogle af de mest gængse er følgende:

 • Er afslibning nok til mine trægulve?
 • Hvordan rengøres gulvet korrekt?
 • Skal der efterbehandling til – og evt. hvilken?

Vores specialister sidder klar til at svare på de spørgsmål, som du måtte sidde inde med, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi er klar til at hjælpe dig videre i processen, så du snart kan stå med et flot og stærkt gulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lad os give dig et godt tilbud

Vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser i Danmark, når det kommer til gulvafhøvling. Du får nemlig stor værdi til en god pris. Derfor kan du med rette efterspørge et godt tilbud allerede i dag.

Vores gulvfolk sidder klar til at tage sig af din henvendelse, så du kan få skræddersyet et godt tilbud indenfor kort tid. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan give dig en god pris på gulvafhøvling i Lystrup, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.