• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Tønder

Er dine trægulve slidte?

Kan du svare ja på ovenstående spørgsmål, så er det højst sandsynligt på tide at få udført gulvafhøvling. Her hos GulvKanonen er vi specialister indenfor denne type gulvarbejde, og derfor assisterer vi med glæde, hvis du har behov for gulvafhøvling i Tønder. Vi har mere end 10 års ekspertise med netop denne type opgave, og du er derfor sikret professionelt og godt håndværk.

En af de store fordele, der er ved at vælge GulvKanonen til afhøvling af dine gulve i Tønder eller omegn, er vores garanti. Vi giver nemlig tre års garanti på alt arbejde, som udføres af os. Du kan derfor med ro i maven vælge GulvKanonen, hvis du ønsker at få bugt med de slidte trægulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor bør du vælge GulvKanonen

Vi udfører gulvafhøvling og anden gulvservice i hele Danmark. Med andre ord er vi en landsdækkende gulvvirksomhed, der lever af glade kunder. Vi servicerer indenfor alle aspekter af gulvfaget, og der er derfor ikke nogen opgaver, som vi ikke kan klare. Hvad end du har behov for gulvafhøvling, afslibning eller letslibning, så er vi klar til at håndtere opgaven.

Der er en masse fordele ved at vælge GulvKanonen, når der skal udføres professionelt gulvarbejde. Herunder kan du se nogle af fordelene ved at vælge os til en gulvafhøvling i Tønder:

 • Mere end 10 års ekspertise indenfor faget
 • Vi gør udelukkende brug af professionelt udstyr
 • Vi har yderst kompetente gulvfolk hos os
 • Du er sikret 3 års garanti på gulvarbejdet
 • Vi får rigtig gode anmeldelser på TrustPilot

Vi kan klare alle gulvopgaver

Vi er vant til at håndtere et hav af gulvopgaver i hele Danmark. Derfor kan vi også med stolthed understrege, at vi kan klare alle typer gulvopgaver. Har du et trægulv, som du synes trænger til en kærlig hånd, så lad os kigge nærmere på det. Ofte kan en veludført afhøvling af gulvet give glansen tilbage til trægulvet.

Én af de ting, som gør, at vi skiller os ud fra mængden, er vores villighed til at rådgive og vejlede alle vores kunder. Sidder du eksempelvis inde med spørgsmål som nedenstående:

 • Hvordan skal trægulve rengøres?
 • Er der behov for efterbehandling af mit trægulv?
 • Har mit gulv behov for afhøvling eller afslibning?

Så er der hjælp at hente. Vores gulvfolk rådgiver altid vores kunder, så vi sammen kommer frem til dit ønskede resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi giver dig en god pris

Skal du have udført professionel afslibning af gulve i Tønder, så bør du vælge GulvKanonen. Vi har erfaringen og ekspertisen til at levere et resultat, som vi vil blive yderst tilfreds med.

Vi er godt klar over, at prisen er en vigtig faktor, når der skal vælges udbyder af gulvafhøvling i Tønder. Derfor kan du hos GulvKanonen være sikker på, at du får en af markedets bedste priser på afhøvling af gulve. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular med oplysninger eller give os et kald. Så vil vores gulvspecialister udregne et godt tilbud til din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.