• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Vamdrup

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Gulvafhøvling kan være med til at give dit trægulv sin glans tilbage. Et slidt trægulv er ofte med til at trække alt glæden ud af et rum. Derfor kan du med fordel overveje at få udført afhøvling af dit trægulv, hvis du ønsker at puste nyt liv i det.

Hvis du skal have udført en gulvafhøvling i Vamdrup, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Det er alfa og omega, at du vælger et gulvfirma, der formår at levere gulvarbejde i høj kvalitet. Ellers risikerer du at stå med et resultat, som du er alt andet end tilfreds med.

Her hos GulvKanonen har vi 10+ års erfaring med gulvafhøvling, og derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi har mulighed for at levere et resultat i den bedste kvalitet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi er det sikre valg til gulvafhøvling

Vi er en landsdækkende gulvvirksomhed, der håndterer mange slags opgaver, som har med trægulve at gøre. Derfor udfører vi f.eks. afslibning og efterbehandling samt afhøvling af trægulve. Det sikrer os endvidere den nødvendige ekspertise, som der skal til for at levere et fantastisk resultat hver gang.

Hvis du er på udkig efter et gulvfirma, der kan udføre gulvafhøvling i Vamdrup, så vil vi rette dit blik mod nogle af de væsentligste fordele, der er ved at vælge os:

 • Vi får fantastiske anmeldelser på TrustPilot
 • Du er altid sikret 3 års garanti på vores gulvarbejde
 • Du samarbejder med et gulvfirma, der har 10+ års erfaring
 • Vores gulvfolk er alle dygtige fagfolk
 • Du er sikker på at få en skarp pris på gulvafhøvling

Lad os give dig den nødvendige vejledning

Når du er kunde hos GulvKanonen, er det vigtigt for os, at du får den helt rette vejledning. Man kan hurtigt komme til at tage nogle forkerte beslutninger, når man har med trægulve at gøre. Heldigvis har vi med vores 10+ år i branchen skabt os et erfaringsgrundlag, som gør, at vi kan vejlede dig og give dig korrekt rådgivning.

Er du eksempelvis i tvivl om, hvorvidt dit gulv bør finslibes eller afhøvles? Eller kunne du godt tænke dig at vide, hvordan du forlænger den gennemsnitlige levetid på dit trægulv ved hjælp af korrekt rengøring? Så tøv ikke med at spørge os. Vores professionelle gulvspecialister vil hjertens gerne hjælpe dig på rette vej.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lad os sende dig et uforpligtende tilbud

Vi er ikke blege for at sige, at vi har nogle af de bedste priser på gulvafhøvling i Vamdrup. Derfor sender vi dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, som du kan tage stilling til.

Vi er yderst transparente med vores priser på afhøvling, og derfor vil vi hurtigt skræddersy et fantastisk tilbud til dig. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular med informationer om gulvopgaven eller give os et kald. Så vil vi vende retur indenfor kort tid.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.