• +1500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning før og efter – se de flotte resultater

Billeder af gulvafslibning før og efter er en nem måde at vurdere, om et gulvfirma er gode til at udføre deres arbejde. Her kan du se et stort fotogalleri med før- og efterbilleder af gulvafslibning, der er udført af erfarne fagfolk.

Hos GulvKanonen har vi mange års erfaring med renovering af trægulve, især afslibning og efterbehandling.

Gennem årene er det blevet til mange færdiggjorte gulvopgaver i hele landet. Derfor har vi også taget en masse før- og efterbilleder af vores udførte arbejde, så du og alle andre kan se, hvad professionelt gulvarbejde kan føre til. Disse billeder af gulvafslibning før og efter, har vi samlet ét sted, så der er mange flotte resultater, som du og andre kan få glæde af.

Et godt eksempel på, hvad et gulvfirma kan gøre.

 

Stort fotogalleri på GulvKanonens Facebook-side

Har du en profil på Facebook, kan du se en masse billeder af gulvafslibning før og efter på GulvKanonens Facebook-virksomhedsside. Vi har nemlig oprettet et stort fotogalleri, hvor vi har samlet en lang række billeder fra vores mange udførte opgaver rundt omkring i landet.

I dette album på Facebook kan du se billeder før og efter gulvafslibning udført af vores dygtige gulvfolk. På vores Facebook-side finder du desuden også mange andre billeder, der viser de resultater professionel gulvafslibning og efterbehandling kan føre til.

Har du lyst til at se flere billeder med gulvafslibning før og efter, anbefaler vi, at du følger vores Facebook-side, hvor vi løbende tilføjer nye opslag samt før- og efterbilleder fra afsluttede opgaver – så har du altid adgang til spændende inspiration til dine egne gulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Før- og efterbilleder fra en gulvafslibning.

 

Skal vi hjælpe dig med dine gulve?

Billeder før og efter en gulvafslibning er ofte en god indikator på, om et gulvfirma har styr på tingene, så du får det resultat, du ønsker og håber på. Et ordsprog lyder da også: ”et billede siger mere end 1.000 ord.”

Hos GulvKanonen har vi mere end 10 års erfaring, dygtige gulvfolk og mange positive kundeanmeldelser. Alt dette er din garanti for godt håndværk – så håber vi, at vores mange billeder af gulvafslibning før og efter også viser dig, at vi er et professionelt gulvfirma, der har styr på renovering af trægulve.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi kan selvfølgelig også sammensætte et skræddersyet og helt gratis tilbud på gulvafslibning til dig.