• +500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

GulvKanonen er nu et landsdækkende gulvfirma

GulvKanonen er nu et landsdækkende gulvfirma, der udfører professionelt gulvarbejde i alle danske regioner. Så har du brug for professionel, dansk gulvservice, kan vi hjælpe dig med at få flotte trægulve, trapper og træterrasser, uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Når du fremover har brug for et professionelt gulvfirma og vælger at tage kontakt til GulvKanonen, kommer du først og fremmest i kontakt med vores team af venlige og professionelle medarbejdere, der vil hjælpe dig med din konkrete opgave.

Vi har hovedkontor i Herlev på Sjælland, men det er ikke ensbetydende med, at vi kun hjælper kunder på Sjælland – vi har nemlig åbnet afdelinger i Odense og flere steder i Jylland for at kunne imødekomme den store efterspørgsel på professionel gulvafslibning, som vi oplever i hele landet.

København, Aarhus, Aalborg – vi dækker det hele

GulvKanonens udvidelse med lokale afdelinger gør, at vi nu tilbyder professionelle gulvydelser i hele Danmark. Vores fokus er dog ikke kun på de største danske byer, som København, Odense, Aarhus og Aalborg. Derimod ønsker vi at være det foretrukne valg, når danskere i både små og store byer i Danmark ønsker dansk gulvafslibning i højeste kvalitet – selvfølgelig til gode priser.

Vi hjælper gerne med inspiration og rådgivning i forhold til din opgave, og med vores lokale afdelinger på Sjælland, Fyn og i Jylland har du nu GulvKanonens folk lige i nærheden. Det er en stor fordel, da de bedste resultater typisk sikres, hvis vi kan besigtige din opgave inden, vi starter på den, men også da vi nemmere og hurtigere kan påbegynde arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud

Dansk gulvservice i topkvalitet

Hos GulvKanonen får du dansk gulvafslibning i høj kvalitet. Vi går meget op i at levere resultater, der gør vores kunder glade, så uanset om du har brug for gulvafslibning og –afhøvling, slibning af trapper eller træterrasser, så har vi professionelle gulvfolk, der kan sikre dig et flot resultat som holder i mange år.

Få et gratis tilbud fra en lokal gulvmand

Går du med overvejelser om at få slebet dit trægulv, din trappe eller træterrasse og ønsker hjælp fra et professionelt gulvfirma, er GulvKanonens lokale afdelinger klar til at hjælpe. Du kan få et gratis tilbud, der er skræddersyet til din opgave. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig – uanset hvor i landet det er – på +45 71 96 91 91 eller info@gulvkanonen.dk.