• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Hundested

Forny dit gulv med en gulvslibning

Hvis dit trægulv ser brugt og slidt ud, og du efterhånden kun svagt kan mindes, hvor pænt og ensartet et udseende det havde som nyt, kan det være en god idé at få en gulvslibning. Det er nemlig en både god og relativ billig måde at forny et trægulv på. Og som et ekstra plus, kan du endda samtidig benytte lejligheden til at eksperimentere med et nyt udseende til gulvet og derigennem tilføre dit hjem et friskt pust.

For en professionel gulvsliber er det at slibe et trægulv og udføre en flot efterbehandling ingen større udfordring. Derfor kan du med fordel vælge et professionelt gulvfirma til udføre opgaven med at renovere dit gulv. GulvKanonen har over 10 års erfaring med at modernisere trægulve. Specielt er vores kendskab til gulvslibning og -afhøvling stor, da det er vores speciale. Du kan derfor trygt overlade dit trægulv i hænderne på vores gulvsliber i Hundested.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg en erfaren gulvsliber

På den lange bane er det en rigtig god investering at vælge et professionelt gulvfirma i Hundested til at forny dit trægulv. Vores medarbejdere hos GulvKanonen har den nødvendige viden og de nødvendige håndværksmæssige kompetencer til at sørge for, at dit gulv kommer til at opfylde dine ønsker og behov, når det er færdigbehandlet.

Men det er ikke den eneste fordel ved at få GulvKanonen til at udføre din gulvrenovering – du får nemlig også:

 • Gulvarbejde til en god pris
 • Professionel rådgivning i hele processen
 • Erfarne gulvfolk med professionelt udstyr
 • Større sikkerhed og tryghed for godt håndværk

 

Desuden er du sikker på, at vi leverer et gulv, der er klar til brug, når det har været i vores hænder. Det betyder, at du slipper for bekymringer og ekstra, uforudsete omkostninger, for vi sørger for, at dit gulv får det helt rigtige udseende og en solid slidstyrke, så du kun skal buge energi på at glæde dig over det flotte resultat. Alle vores udførte ydelser er inklusive tre års garanti, så du er sikker på at få et resultat, der er gennemført og af højeste kvalitet.

Gulvsliber i Hundested

Indgår du et professionelt samarbejde med GulvKanonen, er du sikker på at få landsdækkende gulvservice. Det betyder, at uanset om du ønsker en gulvrenovering i Hundested eller har brug for en erfaren gulvsliber i Frederiksværk, så har vi mulighed for at hjælpe dig.

Vores erfarne medarbejdere tager altid udgangspunkt i dine behov, og vi vægter en god kommunikation højt. Vores erfaring er nemlig, at det er med til at fremme en god og professionel moderniseringsproces. Så har du brug for en gulvsliber i Hundested, er GulvKanonen et rigtig godt valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få god service og et uforpligtende tilbud

Gennem de sidste mange år har vores erfarne medarbejdere hjulpet kunder i hele landet. Vores kundesegment er bredt, men kigger du på vores positive kundeanmeldelser og vores høje tilfredshedsscore på Trustpilot, giver vores kunder udtryk for, at vi er dygtige til vores arbejde.

Udover at vi leverer et flot, moderniseret gulv, vil du som kunde også opleve et højt serviceniveau. Det indebærer blandt andet rådgivning med udgangspunkt i vores faglige viden, så du kan vælge den behandling, der er bedst til dit trægulv.

Vi tilbyder et uforpligtende tilbud på din opgave, så du kan skabe et overblik over, hvilken behandling, der skal udføres, og hvilke omkostninger det giver dig. Hvis du er interesseret i at få et tilbud, så vores gulvsliber i Hundested kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.